Hvordan kan jeg få Permanent markør ud af lædermøbler?

August 25

Hvordan kan jeg få Permanent markør ud af lædermøbler?

Lavet af animalsk skjul, er læder et fælles materiale brugt til tøj, tasker, fodtøj og møbler. Som med andre typer af materiale, kan blæk fra kuglepenne og permanent markører efterlade grimme pletter på dine lædermøbler. Som anført i sit navn, er permanent markør blæk designet til at modstå normale slitage, så fjerner det kan være svært. Heldigvis er der flere metoder, der kan fjerne blækket og genskabe udseendet af dine lædermøbler.

Instruktioner

•Applicer et tyndt lag af ikke-fedtet hairspray direkte på en permanent markør pletter. Lad hairspray sidde på læderet i flere minutter, men ikke lad det tørre. Tør hairspray og markør off læder med en fnugfri klud fugtet med koldt vand. Fortsæt til trin 2, hvis pletten ikke forsvinder.

•DIP en bomuld svaber i sprit og gnide den permanent markør i en cirkulær bevægelse. Fortsætte gnide i flere sekunder. Tørre læder med en hårtørrer, sat på en svag varme indstilling. Fortsætte med de resterende trin hvis permanent markør pletter er stadig synlige.

•DIP hjørne af en fnugfri klud i neglelakfjerner, der ikke indeholder acetone. Gnid markør pletten med en klud i flere sekunder, indtil du har fjernet blækket. Tørre neglelakfjerner off læder med en klud fugtet i koldt vand.

•Applicer to til tre dråber af en godkendt læder renere og balsam til en ren, fnugfri klud. Begynde på toppen af lædermøbler og krat polstring blidt mens du arbejder din vej ned. Buff læder tør med en ren, fnugfri klud.

Tips & advarsler

  • Teste markør fjernelse metode på en inconspicuous område af lædermøbler. Hvis der opstår skader eller misfarvning, afbryde brugen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com