Hvordan kan jeg fejlfinding Frigidaire skive galleri dele?

February 27

Hvordan kan jeg fejlfinding Frigidaire skive galleri dele?

Galleriet Frigidaire er en EnergyStar-rated front load vaskemaskine. Dens funktioner omfatter en frisk vand skylle; automatisk vaske-og rengøringsmidler, blegemiddel og stof skyllemiddel spredning; og en kingsize vask kapacitet. Nogle gange kan opstår problemer med vaskemaskine, såsom vaskemaskinen ikke vil spin eller belastningen er for vådt. Hvis der opstår et problem med din Frigidaire galleri front load vaskemaskine, bruge en fejlfindingsvejledning eller kontakte Frigidaire kundesupport (Se ressourcer) for flere oplysninger om problemet.

Instruktioner

•Kontroller den elektriske ledning er sat helt ind i en fungerende stikkontakt, vandforsyning vandhaner er på og dispenser skuffe og skive døren er forsvarligt lukket hvis vaskemaskinen ikke starter. Kontrollere hvis skive motor har blive overophedet og automatisk køle af i 30 minutter, hvis vaskemaskinen ikke starter eller stopper automatisk.

•Tilføj yderligere, lignende elementer til belastningen, hvis vaskemaskinen ikke vil spin, fordi belastningen er for lille. Fjern overskydende snavs fra elementer, før vask, tør tromlen med husstandens cleaner, og skyl tromlen, hvis der er rester i tromlen, efter en belastning af vasketøj er vasket.

•Kontroller drain slangen er lige og ikke bøjet, og vask belastning er afbalanceret i tromlen, hvis belastningen synes også fugtig efter sin sidste spin. Fjern elementer fra vaskemaskinen, hvis det er overbelastet eller tilføje elementer til vaskemaskinen hvis belastningen er for lille til at sikre lasten ordentligt vasket, skylles og spundet. Erstatte drain slangen med en, der er mindst 8 fod lang og sikre, at det ikke er bøjet eller tilstoppet hvis vandet i vaskemaskinen dræner langsomt eller ikke dræne overhovedet.

•Kontroller vandforsyning vandhaner er fuldt åbne, vandslanger er ikke bøjet, og store mængder af vand der ikke bruges andre steder i huset, hvis vaskemaskinen ikke vil fyldes med vand eller fylder alt for langsomt. Bruge en anden hane i huset, hvis problemet fortsætter. Erstatte standrør med en, der er mindst 23,6 fod lang, hvis vand går ind i vaskemaskinen men vaskemaskinen ikke bliver fyldt. Sørge for varmt vand-slangen er tilsluttet varmt vandhane og koldt vand-slangen er tilsluttet koldt vandhane hvis vaskemaskinen bruger forkert vandtemperaturer.

•Kontroller alle slange forbindelser er helt tilsluttet hvis vandet begynder at lække. Placer den inkluderet gummi, forsegling skiver på slange-forbindelser, hvis utæt fortsætter. Sikre, at du bruger den korrekte mængde af low-lavtskummende, høj effektivitet vaskemidler og køre en ekstra skylning hvis vask bliver også boblende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com