Hvordan kan jeg finde de lineære fødderne af Crown Molding?

April 19

Hvordan kan jeg finde de lineære fødderne af Crown Molding?

En almindelig misforståelse er, at lineære fødder er noget hvor anderledes end almindelig fødder. En lineær foden er simpelthen mængden af optagelser i et givet område. Hvis du har 40 fod af vægplads og du ønskede at købe kroneformen, ville du har brug for 40 lineær fødder. Lineær forstås linje. En firkant længde måling faktorer i alle rum på en væg, men når der beskæftiger sig med en vare, der er kun 4 inches til 8 tommer bred, lineære fødderne måling vil give dig det korrekte beløb af byggematerialer kræves.

Instruktioner

•Measure bredde på væggene i rummet du placerer kroneformen. Måle væggene fra hjørne til hjørne af fødder. Må ikke bekymre dig om factoring i døråbninger. Du bare forsøger at få et groft skøn, så du kan købe byggematerialer.

•Tilføj længden af alle fire vægge sammen i fødderne. Den nummer du kommer op med er mængden af lineære fødder på værelset. For et værelse, der er 10 fod ved 10 fødder, for eksempel, ønsker du har målt 40 lineær fødder.

•Multiply lineære fødderne måling af mængden af lag af crown molding du ønsker at sætte i rummet. Nogle mennesker kan lide molding langs midten af væggen som en markeringsfarve ud over loftet. Hvis dette er tilfældet skal du dobbelt lineære fødderne, du måles.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com