Hvordan kan jeg finde folk der har købt bygningen tillader?

July 21

Hvordan kan jeg finde folk der har købt bygningen tillader?

Byggetilladelser kræves til nye konstruktioner eller ombygninger og reparationer af eksisterende bygninger eller huse. Bygning tilladelse poster er offentlig information, og som sådan kan søge online eller via den lokale regeringskontor. Folk kan søge poster for generel information og interesse om udvikling i området, eller til at finde oplysninger om et nyt hus eller tilføjelse på et bestemt tilstødende ejendom. Ligeledes, byggeri og andre handelsvirksomheder kan bruge disse tillade poster, der skal samle nye kundeemner.

Instruktioner

Instruktioner

•Gather alle oplysninger for lokationen. Den nøjagtige adresse herunder postnummer er bedst, og vil sandsynligvis udbytte præcise resultater på den første søgning forsøge. For gadenavn, være sikker på at få typen af street (Avenue, Street, Boulevard), og i givet fald omfatte præfiks (Nielsen, SW, osv.).

•Få interval af adresser i nærheden, hvis den adresse er ikke tilgængelig (som for nybyggeri). For eksempel, hvis huse eller bygninger på begge sider af placeringen er 1235 og 1247, ville rækken være 1235 to1247 overalt Street.

•Kontakt den lokale regeringskontor via Internet eller telefon. De fleste lokale regering hjemmesider tilbyder søgninger til at bygge tilladelse poster under overskrifter som online værktøjer, tjenester eller Institut for planlægning og udvikling. På hjemmesidens bygning tillade søgeside, skal du indtaste adresseoplysninger for at hente navnet på indehaveren af tilladelsen.

•Find tilladelse eller projekt antallet, som et alternativ. Disse oplysninger kan blive offentliggjort på webstedet eller kan fås fra Byggefirmaet håndtering af projektet. Tilladelse eller projekt antallet kan derefter bruges til at hente navnet på indehaveren af tilladelsen fra den lokale regering, som i det forrige trin.

•Inquire lokale byggeri foreninger, der også indsamler oplysninger om nye bygning tilladelser der er blevet udstedt. Den nationale sammenslutning af hjem bygherrer tilbyder et søgeværktøj på deres hjemmeside for at finde den relevante lokale forening. Når du har identificeret de passende association, tjek deres hjemmeside for bygge tilladelse poster, eller ved at kontakte deres kontor telefonisk. De kan opkræve et gebyr og/eller kræver abonnement.

•Look for nogen af de forskellige uafhængige konstruktion og juridiske tidsskrifter, der indsamler disse oplysninger og liste det online, hvis oplysningerne ikke er tilgængelige fra de ovennævnte steder, eller hvis du har brug for bygningen tillade poster for et helt område. De også kan opkræve et gebyr og/eller kræver abonnement.

Tips & advarsler

  • Byggetilladelser er oftest underlagt by, by, borough eller kommune, men i nogle tilfælde kan de blive håndteret af county eller township.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com