Hvordan kan jeg finde ud af hvor meget muld, jeg har brug for?

June 19

Gartnere og landmænd refererer til det øverste lag af jordbunden som muldlag. De ændre og forbedre dette lag af jord til at blive rig på næringsstoffer og den rette sammensætning for de planter, de vokser.

Bestemme dybde

Afgøre, hvor meget dybde dine planter har brug for. Gulerødder kan vokse mere end en fod dyb, mens Græsrødder kun trænge en tomme eller så. For at tage hensyn til afvikling og komprimering, skal du tilføje 25 procent til 50 procent til dybden dine planter skal bestemme muldlag dybde.

Bestemme området

Måle området, der dækkes med muldjord. Området kunne være en rektangel, kvadrat eller cirkel eller en grov tilnærmelse af en eller flere af disse figurer. Brug dette område formel for kvadrater og rektangler: område = længde x bredde. Brug denne formel for cirkler: område = 3.14 x radius x radius. Radius er en halv i diameter.

Bestemme lydstyrken

Formere dybden af muld kræves af det samlede areal skal dækkes for den samlede mængde behov. En haven seng, der er 10 fod lang, 5 fod bred og 1 fod dybt behov: 10 fødder x 5 fødder x 1 fod = 50 kubikfod. Opdele kubikfod af 27 at finde cubic yards: 50 kubikfod divideret med 27 = 1,9 cubic yards af muldlag.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com