Hvordan kan jeg fjerne gamle billeder, sidder fast til glas?

August 19

Hvordan kan jeg fjerne gamle billeder, sidder fast til glas?

Fra den første farvefoto 1861 til i dag, har fotografering processer ændret mange gange. En gennemgang af historien om fotografering af National Geographic illustrerer denne brønd. På grund af forskelle i emulsion og papir, der anvendes i fotografier, nogle gamle billeder fast til glas kan fjernes og andre kan ikke. Det er en risikabel proces, selv for fotografer og konservatorer. Michigan State University rapporterer, at "ansvarlig rådgivning for den nødsituation bjærgning af våde fotografier er svært at give." Nogle gange er det værd at risikoen for at gemme minderne.

Instruktioner

•Tag et billede af fotografi med et kamera eller scan fotografiet før du starte fjernelsen. Skal du have de bedste kopier muligt før du begynder, da du har potentiale for at ødelægge fotografiet.

•Mix en opløsning af foto-Flo og vand i forholdet 1 til 200. Brug en dråbe af foto-Flo. Der er 48 tsk i en kop, så 1/4 tsk af foto-Flo til en kop vand ville være 1-196 ratio.

•Rinse en klud i klart vand for at fjerne alle mulige blegemiddel og sæbe. I foto-Flo blandingen og vrid overskydende tilbage i koppen.

•Lay klud over fotoet, der sidder fast på glasset, og lad det i et par timer, men sørg for at det ikke tørre ud. Brians galleri tilskynder til brug af vand, at minde læseren at den sidste proces i fotografering er en vand skylles.

•Gentag processen indtil billedet udgivelser fra glas, antyder en Rochester Institute of Technology artikel. Library of Congress bevarelse hjemmeside anbefalinger omfatter skylning fotografi med koldt rent vand mens stadig våd.

•Lay billede med emulsion eller billede side op, således at billedet vender ud mod luften. Library of Congress advarer om ikke for at røre udskriftsområdet, mens det er vådt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com