Hvordan kan jeg fjerne hængsel Caps fra Mini Køleskab døre?

March 1

Mange mennesker bruger et mini køleskab i deres værksted, den eller garage til opbevaring af drikkevarer og snacks. Dørhåndtag på mini køleskab vender til at tillade døre svinge åben i den modsatte retning, ligesom house køleskab. At fjerne og ændre håndtaget kræver fjernelse hængsel fælles landbrugspolitik ligesom på de større modeller. Hængsel fælles landbrugspolitik dækker øverste hængsel pin og simpelthen snaps på og snap off i de fleste tilfælde.

Instruktioner

•Træk minikøleskab væk fra væggen og netledningen. Selv om du ikke arbejder direkte med det elektriske system, er det en god sikkerhed praksis at afbryde køleskabet fra strømforsyningen samtidig reparationer.

•Sæt afdækningstape over klinge ende af en flad-head skruetrækker. Malertape beskytter finish af køleskabet mens du nysgerrige hængsel caps ned.

•Sæt klinge af skruetrækker mellem bunden af hængsel fælles landbrugspolitik og toppen af køleskabet. Nogle hængsel caps har et lille hak på siden af fælles landbrugspolitik til at rumme skruetrækkeren.

•Drej håndtaget på skruetrækkeren med din hånd til at lirke hængsel hætten køleskabet. Fjerne begrænsningen hængsel og sæt den i et sikkert sted, indtil du er klar til at geninstallere det på køleskabet.

Tips & advarsler

  • Hængsel fælles landbrugspolitik vil springe tilbage på plads når du skubbe det over hængsel pin.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com