Hvordan kan jeg fjerne maling fra træ paneler?

March 16

Hvordan kan jeg fjerne maling fra træ paneler?

Maleriet er en rodet proces, der kan efterlade uønskede spild og splatters over hele dit hjem, herunder din træpaneler. Det er bedst at fjerne maling med en fugtig klud, mens det er stadig vådt. Når malingen er tørret, bliver fjernelse vanskeligere. At fjerne maling fra din træpaneler vil forkert forlade din paneler ridset, misfarvet og skadet. Med de rigtige værktøjer kan du har fjernet malingen fra din træpaneler.

Instruktioner

•Fyld en lille beholder med varmt vand. Nedsænkes en klud i vandet og vride ud af den overskydende væske. Du ønsker at kluden skal være fugtig, men ikke dryppende våd. Gnid maling voldsomt med kluden, indtil du har fjernet malingen fra den træpaneler. Hvis malingen er stadig synlige, fortsætte til trin 2.

•Mix 1/3 kop tsk--trinatriumphosphat--med 1 gallon af varmt vand. Nedsænkes en krat pensel i blandingen og skrubbe malingen. Fortsætte skrubbe indtil malingen er fjernet fra de træpaneler. Fortsæt til trin 3, hvis malingen er stadig til stede.

•Applicer en dråbe eller to af terpentin til en klud. Gnid maling med tæppet, indtil det ikke længere er synlige. Rens området med en klud fugtet med varmt, sæbevand vand. Tør træ paneler med et håndklæde. Alternativt kan du bruge et produkt, der er specielt designet til at fjerne maling splatters.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com