Hvordan kan jeg fjerne plastik ansigt grænsen eller væg papir?

July 16

Hvordan kan jeg fjerne plastik ansigt grænsen eller væg papir?

Plastik-belagt tapet, også kaldet plast tapet, generelt sætter op en kamp, når det kommer til fjernelse. Plast gør den tapet vandtætte, som kan udgøre et reelt problem, når du tager det ud af en mur. Mange nyere og letvægts baggrunde er fjernet med damp. Steam gør tapet fugtig og gør det muligt at skrælle. Plast og ældre tapet, men kræver en anden tilgang til fjernelse.

Instruktioner

•Score tapet eller kant med sandpapir eller en tapet vertikalskæreren tages i brug værktøj. Skær kun tapet eller kant og undgå at gøre kontakt med muren for at forhindre skader på væggen, selv. Scoring tapet tillader de kemikalier, du vil bruge til at gennemsyre plast og nå de gamle papir og lim nedenunder.

•Applicer en flydende eller gel tapet-fjernelse kemiske til tapet. Følg anvisningerne på etiketten for dens anvendelse. Påfør produktet flere gange, hvis det er nødvendigt, at gennemsyre plastik på grænsen eller tapet.

•Tag papir med en bred kniv eller bred spartel ved at skubbe kniven under papiret og løfte op. Start i toppen af væggen og arbejde din vej ned mod bunden. Hvis du vil fjerne grænsen, starter på toppen af grænsen og arbejde din vej ned mod bunden. Passe på ikke for at beskadige mur, sig selv. Gentag processen for hvert lag af plast tapet, der er på væggen.

Tips & advarsler

  • Holde værelset godt ventileret, da kemikalier kan forårsage en stærk lugt. Desuden bære handsker og en maske, når du arbejder med at fjerne tapet kemikalier.
  • Du skal muligvis reparere eventuelle skader, du har foretaget væggene hvis huller eller mærker er store. Anvende fælles sammensatte eller kit til væggen og derefter rense den med en nonphosphate erstatning. Når væggen er tørret, anvende en primer-sealer.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com