Hvordan kan jeg fjerne små sorte pletter fra mine havemøbler?

February 29

Små sorte pletter på havemøbler er normalt begyndelser af mug og meldug. Formen starter som små prikker, som i sidste ende kan vokse til at ødelægge en hel stykke af møbler, hvis den ikke behandles hurtigt og effektivt. Disse steder er mest almindeligt forekommende på møbler lavet af træ eller lignende stoffer, der nemt absorbere og fastholde vand, fører til skimmel udvikling. Det er vigtigt ikke kun at fjerne pletter, men også at beskytte græsplæne møbler fra kommende episoder af skimmel og meldug.

At fjerne de sorte pletter

Målet her er at skabe en mild rengøringsmiddel, der vil befri møbler af skimmel, mug og snavs uden at beskadige stykket. I dette tilfælde, er en simpel sæbe og vand løsning perfekt. Bland en gallon af varmt vand i en spand med tre sprøjter af flydende opvaskemiddel. Denne sæbe er mild nok til alle udendørs møbler, alligevel stærk nok til at skære igennem skimmel, rester og oprustning. Bruge en pensel eller klud til at skrubbe løsningen over møbler, koncentrere sig specielt om de plettede områder.

For hård steder, er ikke så nemt fjernes, bruge hvid eddike. Dette er en naturlig desinfektionsmiddel, der fungerer godt i dræbe og fjerne mug, samt at fjerne enhver lugt forårsaget af meldug. Bland 2 kopper vand med 1 kop destilleret hvid eddike i en sprayflaske, derefter spray på de sorte pletter og krat med en børste eller klud. Gentag indtil steder er blevet fjernet, derefter skylles for at fjerne alle resterende rest.

Beskytte møbler

Efter at fjerne de sorte pletter, er det vigtigt at anvende en protectant, som vil besegle møblerne og forhindre fremtidige meldug udvikling. Når vask er fuldført, skal du indstille møblerne i direkte sollys, så det kan tørre grundigt. Når tør, skal du bruge en pensel til at anvende en eller to frakker af en imprægneringsspray, og lad tørre igen. Dette vil beskytte møblet og holde det fra at absorbere fugt i op til to år, som skal forhindre sort mug eller meldug pletter fra formning i løbet af denne tid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com