Hvordan kan jeg fjerne strøer fra en traditionel tagkonstruktion?

May 24

Hvordan kan jeg fjerne strøer fra en traditionel tagkonstruktion?

Omdanne en traditionel struktur til en med en katedral loftet udfordrende. Dette bør ikke forsøges ved nogen uden konstruktion erfaring. Strøer er et nøgleelement i strukturelle integritet og kan ikke fjernes uden at tilføje ekstra støtte andetsteds. Hvis du er op til opgaven, men kan fordelen være enorme. Katedral lofter give værelserne en følelse af rum, lys og luftighed, der er vanskelige at nå med en traditionel loft.

Instruktioner

•Undersøg den eksisterende struktur før du fjerner eventuelle strukturelle udformning medlemmer. Nogle værelser, huse, osv., kan ikke eksistere uden loft strøer. Hvis der er en bærende væg i midten tværbjælke span, eksempelvis kan ikke strøer fjernes uden at risikere strukturelle sammenbrud. Også, hvis huset var indrammet med svømmehud spær, strøer er integreret og ikke kan fjernes. Strøer kan kun fjernes under en ufærdige loftsrum rum.

•Tag drywall fra undersiden af strøer og kassér i en dumpster. Fjerne drywall fra den øvre halvdel (mindst) af alle fire vægge. Før skæring strøer ud, så afstive ydervæg vejkryds ved at installere tunge stål bolte. Skrue bolte i væggen ende studs således at hver vægsektion er solidt fastgjort til de to andre, der krydser det.

•Klippe strøer flugter med indersiden af de to udvendige vægge, hvorpå de hvile, bruge en bajonetsav. Fjern hver tværbjælke og udsmid, være omhyggelig med ikke at forstyrre spær. Installere en stål spændemøtrikken på hvert tredje spær par, en tredjedel af afstanden ned spær fra tagryggen.

•Installer gipsvæg på undersiden af spærene og erstat uanset drywall blev fjernet fra væggene. Skrue hver drywall panel til indramning med grove-tråd drywall skruer. Afslutte gipsvæg med fælles bånd og sammensatte. Sand fælles sammensatte og male vægge og loft.

Tips & advarsler

  • Fjern ikke nogen indramning uden første fastlæggelse af dets strukturelle rolle og integriteten af de resterende struktur. Hvis du er på alle usikker på at fjerne strøer, konsultere en bygningsingeniør før du fortsætter. Konstruktion kan være farlige. Vær forsigtig, når du arbejder, specielt når du arbejder fra jorden, og vær forsigtig med elværktøj.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com