Hvordan kan jeg fjerne voks fra møbler til at male det?

May 25

Hvordan kan jeg fjerne voks fra møbler til at male det?

Restaurering af slidte møbler med maling er en moderat let opgave, og hvis det gøres rigtigt, det vil puste nyt liv i de gamle stykker, gør dem både smuk og nyttig for mange år fremover. Før maleriet, men er det normalt nødvendigt at fjerne gamle møbler voks. Enhver voks på overfladen vil begrænse din maling evne til at overholde træ, hvilket gør for langt flere skår og gnide end man kan håbe på med en frisk renoveret stykke af møbler. Opgaven er relativt enkel, og alligevel afgørende for processen.

Ren overfladen

Trinatriumphosphat, også kendt som TSP, er en favorit rengøringsmiddel til professionelle malere. Det tjener til at skære olie og støv, der sidder på toppen af voks overflader. TSK vil fjerne overskydende, så kan du komme til den voks, som du forsøger at fjerne før maleri.

Møbler Stripper og fortynder

Hvis du søger kun at fjerne voks, men ønsker at bruge den tidligere maling farve som en priming agent, derefter bruge maling fortynder til at skære voks og skyl derefter med vand eller mere af TSP løsningen. For at skære igennem både voks og underliggende maling, bruge en møbler stripper. Ved stripning til træ, vil den nye maling klæbe bedre

Ståluld

I sprækker og andre hårde at nå steder er der ingen erstatning for stål uld og en smule knofedt når at fjerne voks fra møbler for at renovere det med maling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com