Hvordan kan jeg forlænge en fjederbelastede spænding gardinstang?

June 27

Arbejde med en fjederbelastede spænding stang er enklere at installere end en traditionel gardinstang, fordi der er ingen montering proces og foråret rod indebærer boring i vægge eller vinduesrammer. Spænding Gardinstænger kan blive frustrerende, men når der ikke er nok spænding placeret på stangen til at holde vægten af dine gardiner og stang gentagne gange falder fra sin plads. Heldigvis kan du udvide en fjederbelastede spænding gardinstang i kun et par minutter og have dine gardiner hængende sikkert igen.

Instruktioner

•Træk spændingen stangen ned fra vinduet eller døren hvis det ikke ned allerede. Trække gardinet off stangen og afsætte forhænget. Stangen består af to dele: en mindre rod, der hviler inde i en tykkere stang.

•Sæt din venstre hånd på den tykkere del af gardinstang og din højre hånd på den tyndere, mindre del. Twist rod del i din højre hånd i urets retning, så den øvre overflade af stangen vil kurven mod jer hen til forlænge længden, som du venstre hånd holder den tykkere del stadig. Ideelt set bør stangen kun udvides til ½ tomme længere end det område, hvor du vil blive hængende det.

•Sæt gardinstang tilbage i vinduet ved at sætte den venstre ende af stangen i position, hvor du vil stang til at hænge. Hold den højre ende af stangen lige under område af vinduet, hvor højre side bør hvile. Skubbe den rigtige ende opad, tilføjer spænding til stangen, og Flyt den højre ende på plads. Stangen skal passe stramt, ikke løst, men bør ikke bøje sig ned eller passiv. Tilføje mere længde ved at dreje højre ende uret igen eller formindske længden ved at dreje højre ende mod uret, hvis det er nødvendigt, indtil stangen sidder stramt på plads.

•Slip din gardin tilbage på gardinstang og erstatte det i vinduet.

Tips & advarsler

  • Hvis du opdager stangen bøjer nedad når gardinet er på plads, kan vægten af din gardiner være for tung for den rod, du har. Købe en tykkere foråret spænding stang end den, du i øjeblikket bruger til at tilføje mere stabilitet.
  • Hvis spændingen stangen er fuldt udbygget og stadig ikke længe nok til at dække bredden af dit vindue samtidig passer stramt, måle indersiden bredden af vinduet og købe en længere foråret stang, der omfatter den længde du har brug for inden for området størrelse angivet på emballagen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com