Hvordan kan jeg forstå sprinkleranlæg?

April 15

Hvordan kan jeg forstå sprinkleranlæg?

Selv om sprinkleranlæg er simpelt i konceptet, kan de være ganske kompliceret i praksis. En sprinkler system er et sæt af sprinklere, alle forbundet med hinanden, normalt reguleres af en enkelt master kontrol. Sprinklerne er designet til at dække en bestemt del af værftet eller landskabspleje grunde. Sprinkler systemet kan indstilles på en timer, og længden af tid, der hver sprinkler funktioner er også justerbar. For at forstå et sprinkleranlæg, forstå disse grundlæggende komponenter.

Instruktioner

Forstå din sprinkleranlæg

•Den Kontrolpanel er den master programmering station for enhver sprinkleranlæg. En typisk Kontrolpanel har mærker der angiver flere zoner. En grundlæggende sprinkleranlæg vil have mindst tre zoner; den gennemsnitlige system har mellem seks og otte zoner. Kontrolpanelet vil også udstyret med en 1-dags, 3 eller 5-dage cyklus. Ved at angive, hvor længe hver zone modtager vand, Kontrolpanel vil derefter automatisk vende systemet og slukkes på den programmerede gange.

•Next til Kontrolpanel, den faktiske sprinklerhoveder beliggende i jorden af din værftet eller landskabspleje område er de vigtigste elementer i enhver sprinkleranlæg. De fleste sprinkler hoveder er justerbart både med hensyn til vandmængde sprøjtes ud, samt området vinkel og dækning. Tjek instruktionsbogen og blive fortrolig med hvordan man justere sprinklerhoveder, indtil de er ved at nå alle dele af din græsplæne, der skal vand.

•Over løbet af nogen sæsoner, hvor en græsplæne eller landskabspleje område er berørt ændringer dramatisk. Placeringen af solen, selv fremherskende vind, kan påvirke, hvordan en græsplæne er ramt med solskin og hydrering tab. På grund af dette er overvågning græsplænen eller landskabspleje området betjenes af sprinkler systemet af afgørende betydning. Opmærksomme på dele af græsset, der ikke modtager tilstrækkelige fugt. Justere sprinklerhoveder, efter behov. Også, i særlig tørre årstider, overvejer at justere den daglige cyklus på master control panel.

•Study dit vand bill. For at forstå din sprinkleranlæg og hvordan det fungerer, behøver du at vide hvor meget vand du rent faktisk bruger. Hvis lovforslaget er for høj, reducere mængden af vanding, din sprinkler system ved at skifte fra en daglig cyklus til hver anden dag. Hvis din plæne bliver tørret ud, veje dine muligheder og hvor meget du har råd til vand.

•Du skal udføre sæsonbestemte vedligeholdelse på din sprinkleranlæg. Når du er færdig kan vanding for sæsonen, afhængig af dit klima, du nødt til at slukke for vandet til systemet. Dette gøres ved at slå ventil på den primære vandlinjen.

Tips & advarsler

  • Undersøgelse hvis din plæne svarer mere til vanding om aftenen eller tidligt om morgenen.
  • Følg eventuelle vanding ordinancer, at dit samfund kan have etableret.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com