Hvordan kan jeg fortælle hvilken slags træ gulv har jeg?

March 8

Hvordan kan jeg fortælle hvilken slags træ gulv har jeg?

Når du planlægger til omlakering dine gulve, er det vigtigt at vide hvilken slags træ gulv du har i dit hjem. Desværre, gulvbrædder ikke er mærket med disse oplysninger, så du er nødt til at gøre lidt forskning. Ved at dømme hårdhed eller blødhed og ser på farve og korn, bør du kunne finde ud af hvilken type af træ du beskæftiger sig med.

Undersøge dine gulve

Overveje alder og placering af dit hjem. Højst sandsynligt er dine gulve lavet af træ fra træer, der er rigeligt i området. Også, tendenser varierer afhængigt af den æra, hvor dit hjem blev bygget. For eksempel, er pine gulve almindelige i ældre huse i Georgien.

Næste, afgøre, om træet er hårdt eller blødt, som vil bidrage til at indsnævre mulighederne. Find en inconspicuous område og stikke gulvet med din Fingernegl. Hvis det giver nemt, det er sandsynligvis en bløde træsorter, heriblandt fyr eller pels, og ellers er det en hårdttræ som eg.

Undersøgelse af korn

Hver art af træ har et karakteristiske sandkorn, selv om nogle er meget lig andre. Tage til efterretning af knaster i træ, og Undersøg om kernerne er selv og regelmæssig eller underligt fordelt. Nogle træ kerner er meget mere fri form. Besøg linket henvisningen nedenfor for at se et nyttigt diagram på træ korn Karakteristik af almindelige gulve. Overveje at få træ prøver for gulvbelægning typer fra en hjem forbedring opmagasinere eller tømmer værftet at sammenligne med dine gulve.

Hvis dit gulv er farvet, kan du muligvis ikke se den sande farven på gulvet eller korn mønster. Find en udsat kant i gulvet, måske i et skab. Du skal muligvis fjerne et gulv overgang strip. En anden mulighed er at fjerne din returluft grill.

Bede en professionel

Du kan have en god fornemmelse af hvilken slags træ gulv du har, men en professionel kan hurtigt fortælle. Spørg en tømrer til at tage et kig på dine gulve. Hvis det er muligt at fjerne en prøve stykke, tage det til din lokale hjem forbedring butik og konsultere en medarbejder i afsnittet tømmer. Mens du kan fotografere dit træ, er det svært at fange den sande farve og korn mønster, især når flash bruges.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com