Hvordan kan jeg fortælle kvalitet i en dyne?

July 14

Intet er så fluffy og bløde som en dyne. Før du hovedet til din favorit stormagasin til at få en, vil du behøver at vide om forskellene mellem dyner og hvordan man kan fortælle, hvilke der er af højeste kvalitet. Check etiketter af dyner du overvejer at for et par afslørende markører til at sammenligne før du køber.

Instruktioner

•Læs emballage til at finde typen af stof og tråd-count. En høj kvalitet stof til en dyne skal være en let bomuld, men robust nok til at holde fjer inde Talsmanden. Vælg en bomuldsstof med et trådantal mellem 260 og 380, undgå tæller på 400 og derover.

•Se ud for pleje instruktioner, der siger "tør kun til Rens." På nogle lavere kvalitet dyner, kan dette signal, at stivelse, snarere end en "ned bevis" væve, har været brugt til at holde fjer fra at glide ud af Talsmanden.

•Vær opmærksom på etiketten for at se, at påfyldning for Talsmanden goose ned, ikke en blanding af andre ukendte fugl typer. Ren gåsedun bør alle, der er i en kvalitet Talsmanden, med bedste ned kommer fra Ungarn, Polen og Canada.

•Kontrollér fyld power opført for Talsmanden. Et højere tal for fyld magt betyder, at din dyne med blive bløde, varme, og vil vare i lang tid. Prøv at finde en dyne med en fylde effekt af 650 eller mere.

•Undersøg Talsmandens etiket for en renlighed rating for både ilt og turbiditet. Ofte forbrugere, der oplever allergiske reaktioner over for "fjer" er virkelig allergisk over for snavs og støv efterladt på fjer; Dette bør ikke være et problem med en ren down Talsmanden. Kigge efter ilt vurderinger til at være en 10 eller mindre, mens turbiditet ratings skal være høj, med 550 er af bedste kvalitet.

Tips & advarsler

  • For at kontrollere kvaliteten af stoffet Talsmanden er lavet af, se på emballagen for tilliden i tekstiler logo.
  • Indskrive nemlig en lang garanti på mærke af Talsmanden, før du køber. Høj kvalitet ned Talsmanden fabrikanter kan tilbyde 10 år eller mere på en garanti, mens low-end dyner kan kun give dig et par måneder.
  • Nogle sengetøj materialer, såsom puder, kan ikke returneres lovligt til butikkerne på grund af lus eller væggelus risici. Før du køber, stille til salg associere om butikkens tilbagesendelsespolitik vedrørende dundyner.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com