Hvordan kan jeg fortælle om min sikker er en fire tal kombination?

August 9

Hvordan kan jeg fortælle om min sikker er en fire tal kombination?

Et sikkert er en fantastisk måde at holde dine værdigenstande beskyttet mod røvere, brand og oversvømmelser. Pengeskabe kommer i en bred vifte af stilarter. Låse kan være digital låses eller manuel kombination låser. Manuel kombination låse er den mest almindelige form for sikker sikkerhed. Låse kræver en tre til fire - cifret kode til at tillade adgang til indholdet af din sikker. Du kan vælge din egen kombination, men du skal afgøre, om låsen kræver tre eller fire cifre, før du kan begynde at bruge din sikker.

Instruktioner

•Undersøg lås funktioner. Fire cifret sikker låse har nogle gange en række af numre, som du tænder i stedet for en opkaldsforbindelse. Du vil se fire roterende kolonner der er i en række. Du skal indstille din kombination ved hjælp af disse kolonner. Digitale låse kræver typisk seks til otte cifre.

•Åbn på bagsiden af din lås ved at fjerne de små skruer, der holder det sammen. Inde vil du se tænder, som er designet til at passe ind i et indløb, når den korrekte tilsvarende nummer i din kombination er blevet angivet. Der bør være et tandhjul for hvert nummer. Som sådan, hvis din lås har fire tænder, har du en fire-cifret kombinationslås.

•Læs brugsanvisning inkluderet med din sikker. Dette vil vise dig hvordan du åbne din lås og instruere dig om, hvor mange numre er nødvendige i din sikker modelkombination. Mange producenter preset din lås med en generisk kombination, der kræver jer til at sætte dit eget personlige kombination.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig i adskillelse din sikker lås. For at låse til at fortsætte med at fungere, skal det samles på præcis den måde, at det blev demonteret.
  • Når du har fastlagt eller indstille din fire-cifret kombination, Sørg for at skrive det på et sikkert sted. Det er ofte meget vanskeligt at nulstille en glemt kombination.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com