Hvordan kan jeg gå om at finde finansiering eller tilskud til at bygge billige boliger?

April 7

Hvordan kan jeg gå om at finde finansiering eller tilskud til at bygge billige boliger?

Få billige boliger er et problem i byområder, hvor medlemmer af fattigere samfund kan have svært ved at forbedre deres levevilkår. Det er også et problem i landdistrikter, men fordi de i landdistrikterne ikke har så mange arbejdspladser eller fonde, der støtter boliger. Tilskud er at muliggøre organisationer til at bygge boliger og udlejningsejendomme i områder, hvor behovet for billige boliger er til stede, men du bliver nødt til at vide, hvordan man finder dem.

Instruktioner

•IDENTIFY din status. Berettigelse til bolig tilskud varierer meget, med nogle bliver kun til almennyttige organisationer eller statslige organer. Andre er kun til dem, der vil bygge boliger med visse overnatningssteder, såsom vedvarende energisystemer eller funktioner til handicappede. Endnu er andre kun tilgængelige for personer inden for en bestemt region.

•IDENTIFY type af bygningen giver du har brug for. Nogle programmer finansiere kun erhvervelse af ejendom eller visse dele af bygningen, som tagdækning eller VVS. Det er mere end acceptabelt at se projektet i dele for at få hele bygningen er omfattet, og i virkeligheden søger mindre tilskud kan øge dine chancer for at få en pris.

•Spørg til en henstilling. Grant organisationer offentliggøre indkaldelser af forslag, men medmindre du kender organisationens hjemmeside eller publikation, hvor de placere opkaldet, du ikke kan se anmodningerne. De bedste steder at spørge rundt er krisecentre, sygehuse, kirker, biblioteker og lignende foreninger, der er fortrolig med boliger behov og ressourcer, der offentliggør give forslag anmodninger.

Kortindgangsdør det lokale kontor for den amerikanske afdeling af boliger og byudvikling og Institut for landbrug for udvikling af landdistrikterne, drives af Department of Agriculture. Disse to organisationer finansiere hovedparten af bolig-programmer i USA. Du kan også besøge organisationernes hjemmesider (hud.gov og rurdev.usda.gov).

•Visit federalgrantswire.com og grants.gov hjemmesiderne og søge efter bolig tilskud. Disse websites liste over offentlige tilskud fra HUD og udvikling af landdistrikter kontorer, men også have tilskud ikke tilbydes af disse kontorer.

Kortindgangsdør Kommissionens lokale boliger. Det kan muligvis fortælle dig, hvilke private eller offentlige organisationer i dit område tilbyde tilskud til bolig. Ofte de tilskud, der er tilgængelige gennem huset Kommissionens mål spørgsmål specifikt for området, såsom boliger for voldsramte kvinder, handicappede eller ældre.

Tips & advarsler

  • Søg om tilskud om vinteren før regnskabsåret begynder. Ellers, når du er færdig med dit forslag, kan du kontakte grant kontorer kun for at opdage at først til mølle-danne midler er blevet fordelt, og at du er ude af lykke. Hvis du udarbejde et forslag og finde, at finansieringen af et program er blevet suspenderet, simpelthen tweak dit forslag der passer til et lignende program.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com