Hvordan kan jeg gemme en hveps rede fra et træ?

July 1

Hvordan kan jeg gemme en hveps rede fra et træ?

Gemme en hveps eller hornet reden i slutningen af sæsonen, efter at dets beboere har forladt det for et unikt stykke af naturlige udsmykning. En af disse indviklede papir konstruktioner kan gøre den ideelle samtale starteren når de placeres i en iøjnefaldende placering inde i dit hjem. Hveps reder kan blive stor i løbet af en sæson, med dronning og arbejdstagere at nå et indbyggertal i tusinder. De er relativt vedligeholdelsesfri; ingen lak eller andre materialer, der er nødvendige for at bevare dem.. Indsamle reden kan være den farligste opgave; hvepse og gedehamse vil stikke til at beskytte deres reder. Vente til efter din første hårde fryse--typisk i slutningen af oktober, afhængig af hvor du bor – før indsamling din reden.

Instruktioner

•Tag på tøj med lange ærmer og lange bukser benene for beskyttelse mod svier af enhver hvepse, der muligvis stadig i reden.

•Sæt stigen robust imod træet. Sørg for, at stigen er tæt nok til reden, at du ikke behøver at nå langt.

•Sæt plastic pose over reden og binde det lukket over filialen eller stilk af reden.

•Klippe stilk af reden med saks; bruge en beskæring sav til at skære igennem grenen, hvis det er lille nok til at bære inde. Sommetider nyde folk efterlader en smule af grenen tilsluttet reden; Det føjer til værdien indretning af en bevarede reden.

•Klippe gren ned med en stang så hvis du ikke har en stige. Passe på, at grenen ikke vil skade dig eller enhver ejendom, når det falder.

•Sæt plastikpose med reden inde i fryseren for et par dage eller blot lade i garagen for et par kolde dage. Uanset hvor du lægger det ned, være sikker på det er beskyttet mod vejret. Den tyndt papir, der gør op reden er ødelagt af vind og is. Mens hvepse og gedehamse opgive deres reden i af efteråret slutningen for at dø, kan der være et par efternølere efterladt.

•Display din reden i din ønskede placering.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at indsamle reden i sommeren. Hornets eller hvepse er meget aktive i de varmeste tidspunkter af året. I modsætning til bier, hornets og hvepse kan og vil sting gentagne gange.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com