Hvordan kan jeg gøre belysning til spejling på en væg?

April 28

Hvordan kan jeg gøre belysning til spejling på en væg?

Et værelse, der er let og lys er også som cheers du op. Om det er en mangel på vinduer og naturligt lys eller et værelse, der føles som en hule på grund af de mørke farver på væggen, en smart belysningssystem og lysere maling farver kan belyse dit værelse og få lyset hoppe rundt dine vægge. Øge lysrefleksion ved at redesigne layoutet af dit værelse; nogle gange at fjerne et par stykker af pladskrævende, mørke møbler, kan kunstværker eller tunge gardiner gøre tricket.

Instruktioner

•Vælg bleg maling farver til bedste reflekterer lyset på dine vægge. Hænge maling strips i forskellige dele af dit værelse og på forskellige områder af en væg for at se, hvordan det reflekterer lys og ser ud i forskellige belysning.

En designer tip for at opnå en rummet farve, som ikke er for mørkt, er at vælge den farve, du kan lide, så gå en nuance lysere.

•Installer et ovenlys eller hænge en række af vedhæng lys i loftet over en counter eller accent tabel i dit værelse. Lyset fra et ovenlys eller vedhæng lys vil hoppe fra væggene, på gulvet, lysere hele rummet.

•Vælg møbler med blanke overflader eller glasoverflader til at hjælpe belysning afspejler på en væg.

•Fjernelse store, mørke stykker af møbler, mørke gardiner eller tæpper og erstatte med lyse, luftige stykker. Vælge møbler med glas eller polerede overflader.

•Shop til lamper til at knytte til dine vægge, der oplyser illustrationer, eller installere lys i dine reoler til at skinne på genstande og bøger.

Hæng et stort spejl eller to på væggene i dit værelse til at hjælpe rummet synes større og hoppe lys rundt endnu mere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com