Hvordan kan jeg gøre Home stråling isolering?

February 9

Hvordan kan jeg gøre Home stråling isolering?

Strålende adskillelse isolering adskiller sig fra glasfiber og andre former for modstand-- eller R-type--isolering. Folie isolering afspejler omkring 97 procent af de strålevarme tilbage til den varmekilde, mens R-type isolering modstår den ledende overførsel af varme, men stadig giver mulighed at undslippe. Installatører bruge undertiden begge, og stråling isoleringsmaterialer er ikke altid egnet for hvert program. Isolering af taget af en kvist er én brug for folie isolering. Det kan holde solens varme ud om sommeren og husets varme inde om vinteren, sænke energiregninger året rundt.

Instruktioner

•Kontroller din lokale bygning koder før du begynder at dette eller ethvert hjem forbedringsprojektet.

•Measure dit loft fra taget peak til bunden af spær, subtrahere 12 inches og optage din måling. Tælle antallet af "strips" du vil få brug for ved at tælle rum mellem spær. Nedskrive dette nummer. Måle afstanden fra midten af en spær til midten af det næste og registrere denne måling.

•Calculate hvor meget stråling isoleringsmateriale du vil få brug for. Multiplicer antallet af "strips" du har brug for af længde måling (afstand fra tag toppen på gulvet minus 12 inches). Hvis du har 60 mellem spær rum i dit loft, og "Tag peak gulvet minus 12 inches" længden er 14 fod, formere 60 af 14. Du skal bruge 840 lineære fødderne af stråling isoleringsmateriale.

•Purchase den korrekte mængde af isolering og andre materialer, du har brug for. Hvis ruller ikke kommer i den nøjagtige længde du har brug for, får den næste større pakke. Du kan altid bruge det ekstra materiale, i et andet område af huset eller i et andet projekt. Brug spær til spær måling til at bestemme, hvilken bredde af isolering til at købe. Nogle virksomheder gøre denne form for isolering i 16-tommer, 24 tommer og 48 tommers ruller. De fleste spær vil blive sat til 16 inches på center, medmindre det er et ældre hus, i hvilket tilfælde afstanden kan variere betydeligt.

•Sæt planker over boards på loftet så du har plads til at gå sikkert. Hvis dit loft er færdig, skal du springe dette trin.

•Find et sted, andre end i loftet til at skære isoleringen, medmindre der er rigelig plads i dit loft. Ekspert installatører anbefaler en stue eller garage som et sted at arbejde. Begynd ruller, måle og skære folien isoleringsmateriale til den korrekte størrelse til dit loft.

•Tag strimler af stråling isolering og alle dine materialer op til loftet. Start 6 inches fra tag toppen, og arbejde din vej ned, skal du bruge den korte pistol til at fastgøre isolering til front kanterne af et par af spær. Det vil ikke skade for at overlappe materialet, men det er ikke nødvendigt; Bare vær sikker på at dække rum mellem spær. Økonomiklasse 6-tommer på toppen og bunden af spær for tilstrækkelig ventilation. Gentag for hvert par af spær.

Tips & advarsler

  • Nogle produkter kan fastgøres direkte til tag mellem spær. Kontroller instruktionerne på produktet du vælger.
  • Nogle produkter er velegnede til brug i mere end én placering, såsom loftet tag, loftet gulv, krybekælder eller kælder. Nogle fungerer kun i visse steder. Læs pakken eller kontakte producenten for at bestemme de korrekte placeringer for ansøgningen.
  • Ikke at tillade passende ventilation, hvis det kræves af isoleringsprodukt du vælger, inviterer husstand skimmelvækst.
  • Som med alle hjem forbedringsprojekter, Følg din lokale bygningsreglementer.
  • Stråling-blokerende isolering er god, men forhindrer ikke ledende varmetab. Brug en R-19 eller højere isolering til at reducere slags varmetab.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com