Hvordan kan jeg gøre min egen Metal eller Wire hængende kurve?

April 22

Hvordan kan jeg gøre min egen Metal eller Wire hængende kurve?

Metal eller wire hængende kurve kan tilføje karakter til din terrasse eller veranda. De er også en fantastisk måde at spare bordplads når udnyttet som et sted at opbevare diverse genstande. Hængende kurve kan oprettes fra en lang række forskellige materialer. Kurvene sælges oftest i butikkerne er lavet af keramik og/eller wire. At skabe din egen wire hængende kurv er ikke kun økonomisk, men også mulighed for et personligt touch.

Instruktioner

•Anbring to firkantede stykker af hønsenet oven på hinanden. Drej en firkant af hønsenet 45 grader. Ingen af hjørnerne på enten plads bør komme i kontakt med de andre.

•Klap over hjørnerne af hønsenet. Hjørner af pladsen nedenunder skal folde op, mens hjørnerne på det øverste stykke bør fold ned. Udnytte et par tænger til at bøje wiren for at Fastgør de to stykker sammen.

•Form hønsenet ind i form af en skål. I midten af pladsen wire, skal du placere en tung genstand, som en keramisk skål, skal bruges som en form for kurven. Begyndelsen på et hjørne af kurven, bøje hønsenet opad. Fortsætte bøje og forme wire omkring formen til at lave en skål figur til kurven.

•Snip enderne af den udsatte wire med et par bidetang. Brug et par nåle-næse tænger til at bøje nogen skarpe ender af hønsenet mod indersiden af kurven.

•Measure afstand fra loftet hvor kurven vil hænge til toppen af kurven.

•Utilize tre stykker af nylonreb til at hænge kurven. Måle reb i passende længde og skære dem lige størrelse. Space reb fra hinanden jævnt og bruge sikker knob til at binde reb til kurven. Binde de modsatte ender af tovværk til en stor metalring og hænge kurven.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com