Hvordan kan jeg gøre min Jacuzzi romantisk?

May 22

Hvordan kan jeg gøre min Jacuzzi romantisk?

Jacuzzi giver et sted at slappe af og slappe af efter en lang dag med arbejde eller spille. At gøre dette område ser romantisk bidrager til at skabe en rolig og dragende stemning. Mens du iblødsætning i et boblende Jacuzzi, er et rum fyldt med romantiske udseende tilbehør en inspirerende måde at starte aftenen ud til højre. Bruger den rigtige indretning, bidrager tekstiler og farver til at styrke romantikken af Jacuzzi badekar.

Instruktioner

•Sæt dekorative smedejern eller træ piedestal lyseholdere nær jacuzzien. Lys bloklys mens badning at koordinere med rummet. Dette giver rummet en romantisk glød.

•Paint vægge i en beroligende serene farve som bleg blå, lavendel, en blød pink eller koral skygge. Farven tilføjer en aura af romantik i rummet. Hvid eller off-white er en fremragende farve til trim og tekstiler i badeværelset og overvælde ikke pladsen.

Hæng Plys håndklæder fra håndklædestativer. Bruge farver, at koordinere med vægfarven og andet tilbehør i rummet. Håndklæder udsmykket med blonder eller hæklet trim tilføje en blød, romantisk look og den tykke konsistens holder følelse strømmer.

•Decorate vægge med blomsterprint omgivet af guld eller sølv metallic rammer. Blomster tilføje en en varm duft og frisk udseende. Metallisk udseende inventar, som lys og vandhaner, bringe en opulent touch til området.

•Sæt en blød shag tæppe ved siden af Jacuzzi for dine fødder. Blødhed tilføjer romance til badeværelse plads.

Hæng lys, luftige gardiner, såsom hvide nitter eller blonde, over hvilken som helst Vinduer. En anden idé er at bruge matteret glas eller en romantisk stained glass design i vinduet.

Tips & advarsler

  • Angive en forsyning af silkeblød badeolier, lotions og duftende skumbad på kanten af din Jacuzzi. Duften tilføjer en romantisk appel til luften.
  • Kaste en håndfuld rosenblade i vandet for at skabe en dragende bad.
  • Efterlad aldrig et tændt stearinlys uden opsyn. Brande kan starte og flammer ud af kontrol hurtigt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com