Hvordan kan jeg gøre min Toro 6,5 HK plæneklipperen køre hurtigere?

March 13

Motor på Toro 6,5 HK plæneklipper har en guvernør, der styrer hastigheden af motoren. Formålet med en guvernør er at kontrollere motorens omdrejningshastighed. Tilbage på sin egen, motoren kører potentielt for hurtigt, og det kunne bogstaveligt talt begynde at bryde fra hinanden. Guvernøren forhindrer dette sker ved at begrænse, hvor hurtigt motoren kan fungere. For at gøre din motor køre hurtigere, skal du justere guvernør. Når du justerer guvernør, er det vigtigt at forstå, at en lille justering kan gøre en enorm forskel i motorens omdrejningshastighed. Guvernøren fungerer på samme måde på de fleste små motorer, uanset mærke.

Instruktioner

•Tag luftrenser fra toppen af motoren ved hjælp af en sokkel og skralde. Renere luft er på toppen af motoren, ud til siden. Nogle slåmaskiner kan have Vingemøtrikker i stedet for hex nødder.

•Look for en lodret arm med fjedre knyttet til den. Dette er guvernøren.

•Bend armen lidt til venstre ved hjælp af nåle-næse tænger. Tror i millimeter i stedet inches, når du foretager en justering. En lille bevægelse kan betyde en betydelig hastighed skift, når du justerer guvernør.

•Udskift luftrenser på motoren og spænd på fastholdelsesfaktorer nødder. Start motoren. Hvis du har justeret guvernøren for meget, Gentag processen, bortset fra bøje lodret arm til højre lidt. Du kan mærke forskel i motorens omdrejningshastighed, når du starter den. Hvis det lyder som det kører for hurtigt, skal du justere det tilbage.

Tips & advarsler

  • En guvernør på din lille motor er en sikkerhed featured designet til at forhindre skader på din motor. Hvis du justerer det for meget, kan det blive permanent beskadiget.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com