Hvordan kan jeg gøre papir blomster ser reel?

May 25

At gøre papirblomster til forskellige lejligheder kan være en stor penge saver. Papir blomster også sidste meget længere end levende blomster gør dem keepsakes til sidste år. Problemet med papirblomster er, at de ligner papir. Du kan lave din egen hjemmelavede papirblomster og gøre dem ser realistisk. Det tager kun et par små tricks at gøre din papirblomster ligner mere virkelige blomster.

Instruktioner

•Form din papir til at ligne uanset hvilken blomst du ønsker. Bruge kaffefiltre til at gøre kronblade af blomster. Dette gør dem til at se lidt mere realistisk på grund af tekstur af papiret. Spore din design på kaffefiltre, klip dem ud og lag kronblade sammen for at danne din blomst.

•Paint kronblade af dine blomster ved hjælp af vand farve maling. Bruge malingen lidt over vandes for at give din blomsterblade en subtil, men ikke gloppy farve, såsom akryl maling ville give.

•Brush på maling let, blande to eller flere farver for at give indtryk af en reel blomst. Bruge én farve til indersiden af blomsten og en anden farve omkring de udvendige kanter, især for roses.

•Curl i kanten af kronbladene ved hjælp af spyddet. Start curling kanterne af blomst før tørre kaffefiltre helt fra vandet i vand farver. Krølle under lige kanter af hver af kronbladene.

•Sæt grøn floral wire gennem midten af blomsten til at danne stammen. Efterlad en lille smule af ledningen kommer gennem midten af blomsten. Bøje den floral wire for at gøre blomsten ser reel ved ikke at være helt straight.

•Tilføj en passende center til dit papir blomst hvis det ønskes. Wad op et lille stykke gult papir og bruge den lille smule af floral wire for at holde TOT af gult papir på plads, for eksempel, hvis du vil lave Tusindfryd.

Tips & advarsler

  • Gør din papirblomster ser reel er et projekt, der involverer praksis. Hold forsøger disse forskellige teknikker og snart vil du beherske det og har store buketter af reelle leder papirblomster.
  • Afhængigt af størrelsen på dit papirblomster kan du bruge forskellige runde emner til at krølle kanterne. Bruge lige punktet af spyddet for lille blomst, men måske bruge et federe paintbrush håndtag til at krølle kanterne af store blomster.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com