Hvordan kan jeg hænge billeder på træpaneler uden brug af søm?

March 3

Hvordan kan jeg hænge billeder på træpaneler uden brug af søm?

Du leje en lejlighed og ønsker at gøre noget for at dække den grimme træpaneler. Billeder og spejle er god distraktioner fra den træpaneler, men du skal være kreativ ikke at bruge negle eller risikerer at blive ramt i hovedet af din familie billede, når du sidder på sofaen. Der er måder at hænge billeder uden brug af søm, at holde din leasingkontrakt intakt samt de grimme vægge.

Selvklæbende bøjler

Hvis du ønsker at hænge et billede men ønsker ikke at skade den væg træpaneler, er selvklæbende bøjler, såsom 3 M kommandoen billede bøjler, nok din bedste satsning. Disse kan du hænge dit billede, men også til at fjerne det uden at beskadige dine vægge. Limen frigiver når du trække fanen; så paneler skal være sikker. Teste bøjle på et iøjnefaldende sted, men før du bruger det i midten af væggen. Kommandoen billede bøjler kommer i tre forskellige typer: billede hængende strimler, Sawtooth billedet bøjler og Wireback billede bøjler. Billede hængende strimler lægger direkte på væggen og dine billeder og klik sammen, sikring af dine billeder til din paneler. Disse kan være bedre for tunge billeder, fordi der er ingen grænse for hvor mange strips kan du bruge. Sawtooth billedet bøjler tillægger din væg med en selvklæbende strimler, og du hænge billedet på bøjlen, som du ville et søm. Wireback billede bøjler fungerer på samme måde som den Sawtooth billedet bøjler, kun krogen er designet til billeder du hænge med ledning. Når du beslutter dig for at flytte ud, eller at nyistandsætte, træk faner og der bliver ingen spor af billedet.

Andre Sticky muligheder

Afhængigt af vægt af dit billede, kan du have lidt held med dobbeltklæbende tape. Må ikke være nærig med tape, enten; jo mere du bruger, jo mere sikker bliver dit billede. På webstedet alle eksperter foreslog Sara Tro at bruge tunge stof fasteners, som giver mulighed for substituerbarhed du tørster, forlader du mulighed for at bytte billeder rundt. Hvis du hænge letvægts billeder på træpaneler, kan malertape og maler tape arbejde for dig. Som med kommandoen billede bøjler, altid prøve de sticky indstillinger på iøjnefaldende steder på paneler først kommer for at sikre nogle af træ look ikke når de er fjernet. Stifter og billede hængende kits kan arbejde, men vil efterlade små huller i din paneler. Så tale med du udlejer før du prøver disse muligheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com