Hvordan kan jeg hænge Cube hylder på væggen?

October 5

Hvordan kan jeg hænge Cube hylder på væggen?

Cube hylder er lille nok til at passe i de fleste rum. De kan være grupperet eller hang separat, så du får den ekstra hyldeplads lige hvor du har brug for det mest. Cube hylder kommer i forskellige størrelser og farver, hvilket giver dig flere udsmykning muligheder. Hængende hylderne er et simpelt spørgsmål om at følge de instruktioner, der kommer med hylderne. Hvordan du arrangerer dem på væggen er mere af en kreativ sag.

Cube hylde dekoratør ideer

Cube hylder er simpel kuber med et åbent ansigt. Hænge dem ved hjælp af den tilhørende hardware. Hvordan du arrangerer dem er et spørgsmål om personlig smag. Du kan bare hænge dem som individuelle kuber, spredt ud på en væg (eller vægge) af et værelse. I spredt dem, kunne du have dem jævnt fordelt, på samme højde eller i varierende højder.

Du kan hænge dem i grupper sammen, side om side, effektivt at skabe en mini, væghængt reol. I gruppere dem, kan du klynge dem i en linje, side om side lodret eller vandret. Eller klynge dem ind i en større plads i tre rækker af tre terninger hver, for ni samlede kuber.

Være kreativ i din grupperet figur. Du behøver ikke at være begrænset til linjer og firkanter. Oprette en pyramide af kuber med tre i bunden, to ovenfor, og en på toppen. Eller danner en diagonal linje med dine kuber, rørende hvert kun i hjørnerne.

Eller vende dine kuber på et hjørne og hænge dem ligesom diamanter i stedet for firkanter. Kan du stadig gemme bøger med denne orientering, men du vil ikke kunne gemme figurer eller andre objekter. Hvis klageskema kuber på punkt, kan du gruppere fire sammen for et endnu større diamant.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com