Hvordan kan jeg hænge keramiske Champagne glas som et vægmaleri?

June 25

Hvordan kan jeg hænge keramiske Champagne glas som et vægmaleri?

Vægmalerier er effektiv dekorative stykker i alle rum og kan være lavet af næsten ethvert medium. Prøv at lave et vægmaleri af champagne glas til at tilføje stil til nogen Kunsterisk inspireret værelser, vin værelser og køkken. Det er en funktionel og hurtig måde at udfylde en tom plads på væggen med et design, du kan forestille dig. Champagne glas kalkmalerier er let designet og hang.

Instruktioner

Gøre Design

•Measure område af din væg, du vil arbejde med. Måle størrelsen af de keramiske glas.

•Decide på design for din vægmaleri. Det er naturligvis det vigtigste skridt, som det vil være afgørende for hele projektet. Den nemmeste ting at gøre er at oprette grundlæggende store figurer fra solid farvede champagne glas. For eksempel i et køkken kan du oprette en tomat fra røde og grønne champagne glas. Ved hjælp af farvede briller som stykker af linjer, begrænse du mængden af detaljer, du er i stand til at bruge. Husk størrelsen af glas og arbejdsområdet, når at gøre skitser. En anden måde at skabe en champagne glas vægmaleri er at bryde et billede blandt de keramiske briller som puslespil stykker. Dette skaber en unik skærm, men kan være trættende at oprette.

•Gather farvet keramik briller for grundlæggende former eller hvide til at male. Hvis du vil oprette et puslespil vægmaleri på champagne glas, tælle antallet af keramisk glas, der vil passe i din udpegede plads. Måle ansigt overfladen på den side af glasset, hvor du rent faktisk vil maleri. Multiplicer dette areal af antallet af briller for at finde ud af hvilken størrelse at gøre dit design. Tegne den på store ark papir; bruge en stencil til en hurtigere projekt.

•Sæt design på kalkerpapir. Skær dette ark i så mange stykker som du har keramiske champagne glas. Overføre design på briller---denne del af projektet tager en masse tid.

•Applicer farver med keramiske glans eller maling. Du kan være nødvendigt at anvende flere lag. Tillad briller til tørre.

•Brug maler tape til at markere top og bund af hvor hver champagne glas bør være. Starter indefra og ud.

Hæng keramisk glas på væggen med kroge. Indsæt disse ved hjælp af en lille boret til at oprette et hul for at skrue krogen i. Anbringe de champagne glas i den ønskede vinkel. Pull off den maler tape og stå tilbage til at nyde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com