Hvordan kan jeg hænge tunge vægt medaljoner til hjem udendørsbrug?

March 30

Hvordan kan jeg hænge tunge vægt medaljoner til hjem udendørsbrug?

Medalllions hængt på et hjems ydre kan tilføje rigdom, elegance og et brændpunkt. Det tager bare lidt forberedelse for at hænge tunge medaljoner til ydersiden af dit hjem. Medaljoner skal hænges, således at de ikke er påvirket af vejrliget eller udgør en fare, hvis de falder. Fordi de er designet til udendørs brug, medaljoner er tunge og kræver ankre til at sikre dem til den udvendige væg.

Instruktioner

•Hold medallion op til væggen for at se, hvor du kan placere den. Hvis det er muligt trække nogens hjælp til at bestemme hvor medaljon ser bedst ud. Mens en anden indehaver medaljon mod væggen, træde et skridt tilbage og tage et kig på det fra forskellige vinkler. Prøv at placere det i forskellige højder og over forskellige udendørs objekter som planter, tabeller eller andre knudepunkter.

•Mark hvor medaljon vil hænge ved hjælp af en blyant. Sørg for at markere placeringen af bøjlen på bagsiden af medaljon. Afhængigt af størrelsen af medaljon, vil det gøre en stor forskel, hvis bøjlen er i midten af medaljon og du gør forkert et mærke øverst i medaljon for din placering.

•Drill om 1 tomme i træ eller mørtel af dit hjem 's udvendige. Hvis boring i mursten, være sikker på, at du går ind i mørtel (i stedet for mursten, selv) og bruge et borehoved, specielt designet til mørtel. Hvis boring ud sidespor, være sikker på, du har placeret en stud til ankeret til at hænge fra. En 3/16-inch borehoved (hvis ved hjælp af en 1 1/2-inch skrue) vil arbejde, men du kan variere den bit og skrue størrelse afhængig af vægten af medaljon og anker størrelse nødvendig.

•Sæt ankeret. Bruge et anker, specielt lavet til dit hjem udvendige type---murværk eller træ. Tryk det ind med en gummihammer eller hammer forsigtigt, indtil det flugter med væggen. Indsæt derefter skruen i ankeret med en skruetrækker. Omkring 1/2 tommer vil holde ud når det er helt skruet i. Dette er, hvor du vil hænge medaljon.

•Kontrollér, at medaljon er hængt korrekt og vil ikke løsne. Hvis det er nødvendigt, har nogen hjælpe med at holde medaljon, mens du guide det på plads over skruen. Skridt tilbage og sikre, at det er niveau.

Tips & advarsler

  • Hvis du gør en fejl, når du foretager din anker hul, lidt træ fyldstof, akryl caulk eller mørtel kan bruges til at udfylde den.
  • Når der håndteres tunge medaljoner, altid være forsigtig og løft korrekt, bøjning på knæ og bruge dine ben til at løfte. Også trække på hjælp fra en ven at holde medaljon, mens du holdning og hænge det.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com