Hvordan kan jeg hænge Vinyl Over en lang Carport?

March 3

Vinyl tagdækning er et fælles udvalg for carporte, gårdhave dæksler og lignende strukturer. Det er let, holdbart, langvarig og billig. Det er generelt corrugated med skiftevis toppe og dale til at forhindre stillestående vand. Det dræner godt når installeret med endnu en lille hældning og det tåler sne og is godt. Det kommer i gennemskinnelige ark eller i forskellige farver. Nogle farver vil blegne med tiden med langvarig udsættelse for stærk sollys.

Instruktioner

•Measure carport med målebånd, både bredde og længde. Vinyl tagdækning paneler er 27 1/2 inches lang og kommer i længderne af 8 eller 12 fod. Nogle længere paneler kan være tilgængelige via specialordre. Dividere bredden af 24 at afgøre hvor mange paneler er nødvendige til at dække denne plads; panelerne er designet til at overlappe hinanden og fastgør med 24-tommer intervaller. Tilføje omkring 8 inches for at muliggøre et overlap på siderne. Finde længden af panelet ved hjælp af 8 eller 12 fod dimensioner; en 30-fods tag, for eksempel ville have to fulde 12-fods paneler og en af 7 fødder til 6-tommer overlapper på sømmene.

•Kontrollér Åse, bestyrelser naglet på tværs af spærene støtte tagdækning paneler. Du kan knytte vinyl direkte til spær, men det anbefales ikke. Installere Åse hver 4 fod. Bestemme en skråning på carport tag; den anbefalede pitch er en 1-tommer falder for hver 6 fod af tag. For en 30-fods tag, der kræver en ende på 5 inches højere. Hvis at banen ikke er bygget i taget, tilføje 2 x 4 tommer boards til den øverste bjælke. En vinyl tag vil dræne med mindre hældning, men ene ende skal være mindst en 2 x 4 højere.

•Start nederst installere vinyl paneler, ved hjælp af en stige til at nå toppen af carport. Brug skruer med plast skiver på hovedet. Pre bore huller i vinyl og drev skruerne i Åse med en skrue pistol. Juster ender og siderne af panelerne med fascia eller står over for bestyrelsen for enden og pram eller trim bestyrelsen på siden og give nogen ønskede overlapning i bunden. Installere den nederste række først, ved hjælp af en sav med en fintandet klinge til at trimme som nødvendigt. Overlap sømme på tværs af taget af et højdepunkt og dal.

•Tilføj en anden række af paneler, overlappende den nederste række af 6 inches. Undgå at tilpasse længden sømme. Hvis en side er blevet trimmet, starte den næste række ovenfor, bedømmelseskomite så lodret sømmene ikke passer. Sætte endelige træk på toppen; Hvis carport støder op et hus væg, installere vinyl blinker på væggen og under panelet tag. Skru denne blinke på plads før du tilføjer tag paneler.

Tips & advarsler

  • Køre en perle af klare caulking eller vinyl lim i kanten bestyrelserne, hvis ønskes, for ekstra styrke og imprægnering.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com