Hvordan kan jeg hente tidligere telefon numre ringet på linjen jord?

July 12

Hvordan kan jeg hente tidligere telefon numre ringet på linjen jord?

Hvis du ejer en mobiltelefon, elske du sikkert den funktion, der viser den sidste nummer, der ringes. Mens dette er et iboende træk ved mobiltelefoner, har de fleste jord linje telefoner ikke denne evne. Uanset om du tjekker på numrene din teen har opkald eller hvis du vil hurtigt tilbagekalde et nummer du seneste ringes op, ser en liste over de seneste udgående opkald kan være ganske praktisk funktion.

Instruktioner

•Kontrollér med dit telefonselskab at se, om de har online fakturering og hvis de gør, finde ud af, hvis online fakturering indeholder en redegørelse for udgående opkald. Når du har tilmeldt dig til en online-konto vil du kunne få adgang til din telefon optegnelser til enhver tid.

•Purchase en ny telefon, der omfatter en hukommelse og sidste tal tastes funktion. Mens ældre telefoner ikke har denne evne, vil mange moderne telefoner opbevare en liste over mere end 50 for nylig kaldte numre i deres hukommelse. I modsætning til opkalds-ID er der normalt ingen afgift at opbevare en liste over udgående opkald i telefonen, så der er ingen grund til at tilmelde sig en tjeneste.

•Spørg telefonen selskab til at kompilere en liste over de seneste udgående opkald. Ikke alle telefonselskaber tilbyder denne service til kunderne og hvis de gør det, kan der være et gebyr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com