Hvordan kan jeg holde en udendørs oppustelige Globe fra at få fugt på indersiden?

April 21

Hvordan kan jeg holde en udendørs oppustelige Globe fra at få fugt på indersiden?

Fugt oprustning på indersiden af en snekugle er kondens. Kondens opstår når vanddamp i luften møder en kold overflade, køler og forvandler til vanddråber. Vigtigste er at holde luften inde i sneen verden som varm og stabil som muligt. Vælge en korrekt placering for snekugle inden oppumpning det for første gang vil hjælpe med at forhindre behovet for at flytte snekugle til en mere effektiv placering.

Instruktioner

•Flyt snekugle på en flad, hård overflade og ind i et område med fuld sollys. Konkret er en effektiv overfladen under sneen glober. Placere en snekugle på gården vil fremme kondens på grund af fugt og temperatur ændringer af jorden under kloden.

•Inflate sne-globus. Holde det kører kontinuerligt uden at lukke det. At holde kloden tændt vil holde temperaturen inde i globe stabil og bidrage til at forhindre inside fugt. Det er sikkert at holde kloden på alle tidspunkter. Dreje kloden og slukkes vil gøre skade på kloden ved at forårsage plastik til at puste og deflatere i vintertemperaturer.

•Inflate snekugle inde under inclimate vejr som regn, sne eller slud. Placere den i en kælder eller en garage, og lad den køre inde, indtil det er helt tørret før deflatere for at vende tilbage til det udendørs område.

Tips & advarsler

  • Installere din snekugle fra buske og træer til at hjælpe med at mindske kondens.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com