Hvordan kan jeg identificere draperier stang typer?

April 27

Hvordan kan jeg identificere draperier stang typer?

Fortælle forskellen mellem forskellige typer af gardiner stænger kræver, at du kender de forskellige typer af stænger tilgængelige. Mange draperier stænger har specialiseret installationsmetoder, der hjælpe med at skelne dem fra hinanden. Typen af dekoration tilgængelige — for eksempel bruger korsblomster, ellers kendt som dekorative endestykker — er en anden måde at skelne en type stang fra en anden.

Magnetiske draperier stænger

Magnetiske draperier stænger holder sig op ved hjælp af en magnet. De er nemme at installere, da de ikke kræver ekstra hardware, men du skal bruge en metal vindueskarmen for at disse stænger til at arbejde. Hvis du virkelig gerne din magnetiske gardinstang, men har ikke en metal vindueskarmen, kan du fastklæbe stangen på plads ved hjælp af en alle formål klæbemiddel.

Foråret spænding stænger

Foråret spænding stænger er den nemmeste type gardiner stangen til at installere, da de ikke kræver nogen yderligere eller specialiserede hardware. Disse typer af stænger holder sig op ved hjælp af en indre foråret, der skubber enderne af stængerne udad. Forskellige længder af spænding stænger kan købes for forskellige vinduesstørrelser. Du kan installere spænding stænger inde i vindueskarmen eller trim omkring den rude indramme.

Cafe stænger

Cafe stænger er store-omkreds gardinstænger, der stikker lidt ud fra væggen, når de er installeret. Cafe stænger omfatter draperier stang parenteser, der skal knyttes til væg tæt på vinduet. Ofte er disse beslag skruet i ved hjælp af træskruer. Disse stænger er designet til gardiner, der starter lidt ovenfor og ender under vinduet. Cafe stænger kan bruges med korsblomster, som er dekorative endestykker for draperier stænger, der kan købes separat.

Skærf stænger

Skærf stænger ligner café stænger, men de er smallere i diameter. Ligesom café stænger, vil skærf stænger også holde ud lidt fra væggen og vindue. De er også designet til at bruges med forhæng, der starter over vinduet og ender under den. Korsblomster — dekorative endestykkerne — kan også købes for denne type af stangen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com