Hvordan kan jeg installere en brolægger sten indkørslen?

March 5

Asfaltudlæggere har en lang række anvendelser fra vandrestier til terrasser. Tykkere og stærkere asfaltudlæggere kan bruges til at oprette en indkørsel over en snavs patch. Disse er gode for ekstra parkeringspladser.

Rydde området

Bruge en skovl til at rydde området for græs og snavs. Dette eliminerer risikoen for ukrudt og græs vokser gennem huller, der forårsager asfaltudlæggere til at flytte. Spredes et lag af sand 1-tomme tyk. Brug en rive til plan sand med en haven rake. Tamp sand med en sikret mod manipulation. Dette værktøj har en flad 12-tommer kvadrat plade i bunden af en 4-fods stang.

Placere brikkerne

Placere brikkerne på sandet. Start i det ene hjørne og arbejde din vej på tværs af sideværts. Lå et niveau på tværs af hver udlægningsmaskiner er som det er placeret til at gøre det niveau.

Efterbehandling

Sprede sand på tværs af området pavers blev placeret. Feje sand ind i rillerne. Dette vil stoppe asfaltudlæggere fra skiftende. Du kan have at gøre dette et par gange, når du først sætte dem ned. Sandet vil skifte hvis det regner. Efter kraftig nedbør, sprede mere sand og feje det ind i sprækkerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com