Hvordan kan jeg installere forsænket belysning til indramning medlemmer?

July 1

Hvordan kan jeg installere forsænket belysning til indramning medlemmer?

Forsænket lys er ofte omtales som kan lys. Den lampen omfatter en firkantet metalkasse, der indeholder en cirkulær boliger med lys stik. Boksen metal har porte til tilslutning af elektrisk ledning eller et ledningsnet. En trim ring holdes på plads med fjedre at klip inde i kassen. Forsænket lys bokse er installeret før drywall eller gips finish. Pære og trim ring er installeret efter finish har været malet.

Instruktioner

•Fjern den forsænket lys fixture fra emballagen. Afsat mindre pakken med trim ring og fjedre. Bestemmer placeringen af lyset ved at henvise til belysning plan eller Vælg en placering til lyset.

•Strømforbrug i standby en stige under placeringen af lyset. Bruge en Akku skrue pistol og træskruer eller metal indramning skruer til at fastgøre den ene side af boksen til udformningen. Den åbne ende af boksen skal være vender nedad og kant flugter med den nederste kant af medlemmet indramning. Brug mindst fire skruer for en sikker vedhæftning.

•Anvend en skruetrækker og en hammer til at punch ud en af metal sneglene i de havne, hvor ledninger stik vil vedhæfte. Hvis lyset er del af en serie af lys, punch ud to snegle. Installere conduit stik i de åbne porte.

•Sæt de elektriske ledninger ind i stikkene og trække ledningerne i boksen. Brug en skruetrækker og Fjern dækslet fra små samledåsen inde i armaturet. Punch ud en anden port på samledåsen og vedhæfte en anden conduit stik i havnen. Indsæt ledningen fører til samledåsen.

•Brug wire strippere til bare enderne af hvid, sort og grøn ledninger omkring en tomme fra enderne. Bøje enderne af hver ledning til en "L" form. Vedhæfte den sorte ledning fører til en af terminalerne inde samledåsen og stramme terminal skruen for at fastgøre wiren. Gentag dette med den hvide ledning bly. Vedhæfte slutningen af grønne ledning fører til grønt stel skruen. Sæt bagcoveret på samledåsen.

•Drywall loftet eller etageadskillelsen og mark i midten af det forsænkede kan som du går. Brug en gipsvæg så at skære en cirkulær åbning og udsætte den forsænkede kan. Indsæt en pære i soklen. Tilslut den ene ende af hvert trim ring springs inde i kassen og fastgør anden ende til trim ring. Tillad ring til sæde mod loftet eller etageadskillelsen.

Tips & advarsler

  • Kontakt en elektriker for yderligere oplysninger om ledninger belysning forbindelser til sporskifter og lysdæmpere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com