Hvordan kan jeg installere Lock 'n Seal avanceret laminatgulv?

November 26

Lock 'n Seal avanceret Laminatgulv er fremstillet af Uniboard overflader og distribueres via Sam's Club. Lock 'n Seal er en limfri laminatgulv med udseendet af naturlige træ korn gulvbelægning. Hvert bord låser i slutningen af linjen ovenover og side af brættet ved siden af det-- og gulvet svæver på en pude i skum underlag. Uniboard overflader fremstiller Lock 'n Seal avanceret gulvbelægning med skum pre knyttet til bagsiden af hvert bord, at fjerne bekostning og ekstra installationstrin af separate skum underlag.

Instruktioner

•Forbered undergulvet ved at fjerne alle skidt og snavs, patching enhver divots eller revner med lappe sammensatte for cement eller træ, afhængig af underlaget, og sørg for sal er niveau. Niveau undergulvet med selvnivellerende beton, hvis det er nødvendigt, og tillade beton tørre grundigt.

•Measure i projektområdet og købe alle de Lock 'n Seal avanceret laminatgulv nødvendigt at afslutte projektet. Transportere kasser med Lock 'n sæl til projektområdet og udpakke dem. Lad gulvet sidde og acclimate til atmosfæren af projektområdet i mindst 24 timer før installation.

•Indstil den første Lock 'n Seal bestyrelsen i det ene hjørne af projektområdet, tunge side mod væggen. Placer to 3/8-inch afstandsstykker (inkluderet i pakken) mellem brættet og væggen for at oprette en ekspansion kløft.

•Lay andet bord end-to-end med den første bestyrelse, tunge side til væggen som med den første bestyrelse. Placer to mere afstandsstykker mellem den anden bord og væg.

Låse enderne af første og anden brædderne sammen ved at angive det andet bord ende tungen (i modsætning til tungen kører længden af bestyrelsen) i den opadgående vender enden rillen af den første bestyrelse.

•Laveste bord til gulvet og lyt til klik som de to bestyrelser låses sammen. Lå resten af denne række af brædder på den samme måde, indtil det første kursus i bestyrelser er fuldført.

•Klippe sidste bestyrelsen til at passe, eventuelt med en cirkulær eller tabel så.

•Brug brækjern til at låse den sidste bord på plads. Indsæt crocked slutningen af linjen mellem slutningen af det sidste bord og væg og trække de sidste bræt på plads. Lytte at låse til slutningen af linjen ovenover.

•Lay anden løbet af brædder fra slutningen af det rum, hvor den første kursus slutter.

•Indstil tungen, der kører længden af bestyrelsen (i modsætning til tungen i slutningen af bestyrelsen) i den opadgående vender groove af den eksisterende bord i en 45 graders vinkel og sænke bord på gulvet, låsning sider af brædderne sammen.

•Installer anden kurset ved at låse det til slutningen af den første bestyrelse først, derefter til side af brættet ved siden af det andet bestyrelse. Ophæve de eksisterende brædder lidt hvis det er nødvendigt og skub den nye bestyrelse på plads. Placere slagklodsen mod den ydre kant af bestyrelser og tryk det let med en hammer til at hjælpe med at flytte skrå brædderne på plads.

•En komplet projektområdet ved fortsat at lægge brædder i rækker, låse brædderne sammen i enderne først og derefter på siderne. Vakler længder, så ingen indlysende mønster udvikler sig til at distrahere øjet. Bruge slagklodsen til at afløse sider af brædderne sammen. Bruge værktøjslinjen pull mellem væg og sidste bestyrelsen i en række for at trække brættet på plads.

•Tag spacere og installere støbning, hvis det ønskes.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com