Hvordan kan jeg installere mekaniske fælles Fittings?

April 22

Hvordan kan jeg installere mekaniske fælles Fittings?

Opfundet ca 550 års er siden, mekaniske fælles rørfittings blevet den mest fremtrædende anvendte montering til nytte pipe lag og blikkenslagere, der installerer duktilt jern rør. Udviklet for gasindustrien i slutningen af 1920 ' erne, er mekanisk fælles fittings nu udbredt i vand industri. Rørinstallation med brug af mekaniske fælles fittings giver øget fleksibilitet og alsidighed i pipeline design på grund af den brede vifte af samlinger tilgængelige. Delene er korrekt installeret og ordentlig drejningsmoment på bolte sikre lækagefri forbindelser mellem duktilt jern rør og andre pipeline-komponenter.

Instruktioner

•Dig et hul bredere, dybere, og nedenunder det område hvor de mekanisk blandede montering er placeret, tillader clearance for skruenøgle til at vende og stramme boltene.

•Klippe og Afgrat alle rørender, der vil blive inde den mekaniske fælles montering. Rens enderne af rørene og indersiden af montering at fjerne alle snavs og debris. Smøre udenfor enderne af røret, pakninger og indersiden af den mekaniske fælles montering med sæbevand.

•Sæt kirtel (flange del af den mekaniske fælles) og derefter pakning på enden af røret. Tage sig for at have den korrekte mekaniske joint og pakning for typen og størrelsen af rør, der er at være forbundet. Når de lægger pakning på røret, skub pakningen mindst 4 inches mere end dybden af den indsatte rør og med den lille ende af pakning står over for montering.

• Skub røret ind i de mekanisk blandede montering. Skub pakningen ind pakning sæde for montering, pas på ikke at vride eller rulle pakning. Ydersiden af pakningen skal være ensartede med flange.

•Skub kirtel op til mekaniske blandede montering og justere bolt huller. Indsætte bolte til montering og kirtlen, tråd nødder på bolte og stramme med hånden. Skiftevis fra side til side mens du strammer at forhindre klemme pakning og opnå en ensartet opstramning. Komplet strammes med en momentnøgle til den af fabrikanten anbefalede fod-pund.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com