Hvordan kan jeg installere modulære tæppe fliser?

January 22

Hvordan kan jeg installere modulære tæppe fliser?

Modulære tæppefliser er almindelige i kontorer og andre kommercielle rum, som de er hårdt iført og let at rengøre. Dog; udviklingen i design og kvalitet har gjort dem en mulighed for hjemmet. Tæppe fliser kommer i en bred vifte af design, der kan blandes og matches til at skabe en unik stil. Ud over at være nem at installere, kan tæppefliser nemt erstattes eller byttes ud, hvis de er beskadiget eller farves. Deres tætte byggeri også tilføjer lyd isolering til rummet.

Instruktioner

•Klart gulvet af møbler og ren med en moppe eller pensel. Kontroller, at gulvet er lavet af et hårdt materiale som træ eller vinyl-modulære tæppe fliser ikke kan være installeret oven på gulvtæppet.

•Measure de langs længden på hver væg i rummet og markere midtpunktet på hver væg. Tegn en linje fra midtpunktet af den ene væg til den modsatte væg med kridtet, og det samme for de andre modsatte vægge. Linjerne vil krydse i midten af rummet.

•Sæt et modulopbygget tæppe fliser i midten af kridt tværsnit. Lægge fliserne langs kridtstreger fra centrum ud til væggene til at skabe en tværs over gulvet. Må ikke bekymre dig om præcis montering på dette punkt.

•Fyld mellemrum tilbage på gulvet med de resterende fliser. Hvis du har forskellige motiver på hver flise, eksperimentere med flise kombinationer og designs. Sikre, at pilene på bagsiden af fliserne er alle står over for en måde, så tæppe korn er i samme retning.

•Begin installere fliserne fra centralt flise udad når du har besluttet dig for et design. Tage en klæbende plaster, fjerne opbakning og placere et hjørne af flisen ind i midten af den lappe og sted tilbage på gulvet.

•Tag tre omkringliggende fliser og overholde deres hjørner til patch til at skabe et kvadrat. Arbejde udad fra midten af rummet på denne måde, ofte kontrollere tilpasningen mellem fliser med carpenter's square.

•Measure og skær kantning firkanter på størrelse med et tæppe kniv hvis de ikke passer lige til kanten af rummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com