Hvordan kan jeg installere solidt marmor fliser?

April 9

Hvordan kan jeg installere solidt marmor fliser?

Solidt marmor fliser kan være en funktionel gulve option for ethvert hjem. Solidt marmor ser godt ud i alle rum og når renset ordentligt vil se smuk i år. Ordentlig rengøring er vigtig, fordi solidt marmor fliser kan pletten hvis ikke ordentligt plejet. Dette forhold bør imidlertid ikke holde dig fra installere marmor fliser i dit hjem. Marmor er holdbare og smukke. Uanset om du installerer det i et badeværelse eller et vaskerum, er du sikker på at være tilfreds med resultaterne.

Instruktioner

•Kontrollér undergulv i rummet. Undergulvet skal være flad og uden nedbøjning eller bevægelse. Hvis undergulvet har nogen af disse spørgsmål, du bliver nødt til at lave dem før de solidt marmor fliser kan installeres. Typisk er disse spørgsmål fastsat ved blot at installere en cement backer bord på gulvet.

•Measure gulvet for cement backer board. Du skal muligvis installere det i to eller flere stykker. Cut backer bestyrelsen ved første scoring det med en hobbykniv og derefter snapper den fra anden siden. Skrue backer bestyrelsen til træ undergulv med udvendige grade skruer. Dække sømmene mellem backer bestyrelsen stykker med glasfiber mesh tape, så dækker søm med tynd sæt mørtel. Tillad mørtel til tørre natten over før flisebelægning.

•Decide på et layout for fliserne. Den nemmeste måde at gøre dette er at lægge fliser på toppen af backer board og Placer afstandsstykker mellem fliserne. Arrangere fliser, indtil du beslutter dig på et layout, der ser godt ud. Mange boligejere vælger at lægge fliser ved simpelthen at arrangere det til at flugte med væggen. Mærke gulvet med en blyant, når layout er besluttet. Fjerne fliser og afstandsstykker.

•Spread tynd sæt mørtel på backer brættet med et hakket murske. Tryk forsigtigt de marmor fliser i mørtel. Sted 1/8 tommer flise afstandsstykker mellem hvert af fliserne. Skære fliser hvor det er nødvendigt med en diamant klinge flise sav. Lad mørtel tørre i 24 timer.

•Tag spacere fra mellem fliserne. Fordi rummet mellem fliserne er små (1/8 tomme eller mindre) du kan bruge unsanded injektionsmørtel til injektionsmørtel fliser. Unsanded injektionsmørtel er også et godt valg til marmor gulve, fordi det ikke vil ridse gulvet, som det er installeret. Sprede injektionsmørtel med en gummi fuger float. Fjern den overskydende fugemasse med en afdæmpet injektionsmørtel svamp. Lad injektionsmørtel tørre natten over eller i 24 timer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com