Hvordan kan jeg justere PEX værktøjer?

January 22

PEX rør er udbredt af VVS fagfolk til at levere hydronic i gulvet og gulvvarme overalt i et hjem. PEX anvendes også for standard VVS levering applikationer. Dette materiale har vundet popularitet på grund af sin nemme installation og lavere lækage potentielle på grund af manglende led. Fordi der er forskellige størrelser af PEX rør, er PEX værktøjer justerbare også.

PEX Expander værktøjer

PEX expander værktøj bruges til at blusse ud i slutningen af PEX rør, således at den korrekte montering er indsat i rørene. PEX expander kommer med 3/8-, 1/2-, 5/8-, 3/4- og 1-tommer rør expanderhoveder. Hovedet simpelthen skrue for at ændre ud til en anden hoved.

PEX Crimp værktøjer

PEX crimpning værktøj er designet til at krympe specialiserede ringe, at holde enderne af PEX rør sammen. Disse samlinger er nødvendigt som en ufuldstændig crimp vil forårsage fælles at lække. Den crimpning værktøj har forskellige størrelse crimpning ringe, der går ind i den crimpning værktøj og fjernes ved hjælp af en unbrakonøgle. Størrelserne er 3/8, 1/2, 5/8. 3/4 og 1 tomme.

PEX Ring Cutter

Hvis du finder under testen, at et PEX joint er dårlig, skal du erstatte ring på fælles. PEX ring cutter kan indstilles til at klippe ringe fra 3/8 til 1 tommer. Ring cutter reguleres ved at dreje prop skruen på toppen af håndtaget til at forhindre, at kutteren skære for dybt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com