Hvordan kan jeg klare en fælles for kroneformen?

July 29

Hvordan kan jeg klare en fælles for kroneformen?

Crown molding er en indviklet trim placeret højt på vægge og udstyret mod loftet. Crown molding er ofte findes i ældre bygninger og kan låne en luft af raffinement til nye strukturer.

Funktion

Crown molding serverer en udpræget dekorative formål i interiør design, men det kan også tjene en strukturelle formål. Crown molding kan hjælpe med at forhindre overdreven udvidelse og sammentrækning i væggen strukturer og dække op mindre-end-perfekte gips finish.

Typer

Crown molding findes i mange typer materialer og stilarter. Massivt træ er den mest almindelige type af crown molding, ofte af eg, mahogni og poppel. Medium Density Fiberboard består af komprimeret savsmuld og harpiks. MDF er ofte malet, men er tilgængelig i en træ finer finish. Gips kroneformen er den mest komplicerede og dyre type krone støbning, normalt findes i ældre strukturer med gips vægge. Gips molding skal specialfremstillede.

Installation

Crown molding er installeret ved hjælp af en cope snit på indvendige hjørner. En coping sav bruges til at fjerne alle træ bag forkanten af ét stykke af crown molding trim. Træet er fjernet i en vinkel til at tillade de tiltræder stykke kanten til at passe bag det. Dette giver de færdige hjørne en næsten problemfri udseende. Når coping et hjørne, skal du følge design på crown molding.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com