Hvordan kan jeg krogen My House op til Solar?

September 28

Hvordan kan jeg krogen My House op til Solar?

Solenergi kan spare dig penge i det lange løb, men kan være dyrt at installere et solsystem. Du kan reducere din indledende omkostninger ved at gøre arbejdet selv. Bortset fra den sidste forbindelse til panelet service, som er bedst at overlade til en elektriker, er de fleste installationsprocedurer ligetil. Bare sørg for du har alt det rigtige udstyr sammen med solpaneler, selv.

Instruktioner

•Indstil op solpaneler på taget eller på jorden så de mod syd. Hvis du ikke er begrænset af hældningen af taget eller terræn, placere dem i en vinkel til at modtage maksimalt sollys. Den optimale vinkel afhænger af hvor du bor, så kan du høre en lokal solar ekspert på hvordan man bedst at placere panelerne.

•Monter paneler på montering assemblies fremstillet specielt til mærket af paneler du bruger. Være sikker på de er sikre, fordi solpaneler, især store unger, kan flyttes af vinden.

•Tilslut paneler sammen til en fælles output ved at følge anvisningerne forsynet med paneler. Nogle er designet, så du kan blot sætte dem sammen. Tilsluttes den fælles output, og køre det langs jorden eller nede siden af dit hus at Laderegulator, som bør være i nærheden af batterier, inverter og service panel 12-volt elektrisk kabel.

•Tilslut output kabel fra paneler til charge controller, og Tilslut charge controller til batteri bank med batterikablerne. Charge controller vil regulere panelet output, som varierer med skiftende solen betingelser, og vil forhindre, at batterierne overopladning.

Hvis du ikke planlægger at lagre energi, men foretrækker i stedet at fodre det direkte i panelet for at kører måleren baglæns, derefter tilslutte controlleren direkte til en inverter, der vil konvertere DC output til AC husstand aktuelle.

• Størrelse dit batteri bank for at maksimere storagekapaciteten, og konstruere det så at dens spænding svarer til panelerne udgangsspændingen. Hvis du bruger 12-volt batterier, som er den mest almindelige, forbinde to i en serie for at gøre en 24-volt system, og fire i en serie for at gøre en 48-volt system. Tilslut 12, 24 eller 48 volts enheder sammen sideløbende at øge kapaciteten i banken. Tilsluttes inverter med batterikablerne batteri bank.

•Tilslut inverteren fører til de vigtigste varme og neutral terminaler i din service panel. Dette vil kræve at deaktivere magt til panelet, og er bedst gøres af en autoriseret elektriker. Afhængigt af inverter skal du installere en overførsel skifte for at forhindre panelerne i energigivende panelet, når de vigtigste strømmen er slukket. Dette sikkerhedskrav forhindrer skade på mennesker, der arbejder på de elektriske linjer.

Tips & advarsler

  • Forbinde to batterier i en serie ved at tilslutte sig den positive terminal på én til den negative terminal af de andre. Forbinde dem parallelt ved at tilslutte sig de positive og negative terminaler af begge batterier til hinanden.
  • Du kan programmere mange invertere at sælge energi tilbage til el-selskab. For at gøre det, nøje følge den brugsanvisning, der følger med inverter.
  • Holde dine batterier, køligt og velventileret, og bevare dem regelmæssigt. Tillad dem at lejlighedsvis overprisen for at brænde indskud fra terminalerne.
  • Være sikker på dit tag er stærk nok til at understøtte solpaneler, hvis du planlægger at montere dem der.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com