Hvordan kan jeg lægge trægulv på trappen i et forsænket stue?

February 28

Hvordan kan jeg lægge trægulv på trappen i et forsænket stue?

Sunkne stuer er en design funktion primært fra fortiden. De gav en følelse af adskille din bolig i to eller flere værelser ved at ændre niveauer, mens pladsen åben. Mest sunkne stuer er adskilt fra det omgivende rum med en dråbe af 1 til 3 fødder. Dette betyder, at du vil kun beskæftige sig med 2 til 4 trin. Typisk er disse trapper støbt i beton, så et system af krydsfiner lægterne skal være installeret for at vedhæfte hårdttræ slidbaner og stødtrin.

Instruktioner

•Fjern alle tæppe eller andre gulve, der dækker trappen for at afdække konkret. Måle bredden af trappen og klip 2 stykker af 1/2-tommer krydsfiner, 2 inches lang samme bredde som trapper, for hver slidbane, ved hjælp af en rundsav. Slidbanen er toppen af skridt. Gør det samme for hver riser, som er ansigt, eller lodret af trinnet.

•Drill pilot huller gennem krydsfiner lægter, ved hjælp af lidt 1/4-tommer træ. Space dem hver 12 inches. Sænk dem lidt for at give lederne af skruer til at sidde flush.

•Anbring en lægte langs front- og kanten af hver slidbane. Bore gennem hver pilot hul i beton med en 3/16-inch roterende mason's bit til en dybde af 1/8-inch til pilot huller. Fjerne strøer og boremaskine hver markeret stedet til 1 1/4-inch.

•Udskift lægterne og drive en 1/4 af 2 tommer tapcon stil konkrete skrue gennem hvert hul i betonen. Køre lederne i flush. Gentag med stødtrin, placere en lægte på den øverste kant af betonen og en 1-tomme ovenfor tilbage lægte på hver slidbane.

•Klippe 3/4-inch hårdttræ tømmer i dit valg af korn til at passe slidbaner og stødtrin. Cut slidbaner 3 inches bredere og 1 1/2 inches dybere end trin toppe. Cut risers 1 1/2-inches bredere og 3/4-tommer kortere end de konkrete risers. Skær bunden riser i samme højde som de konkrete riser. Klip side risers i samme højde som tabicas og fra den forreste kant af skridt til væggen.

•Round kanter af slidbaner med en 1/4-inch hjørnerunding bit i en router. Justere bitdybden indtil hjørne øverst på kurven er selv med bundpladen. Køre router rundt både slutter, og en lang i ansigtet af hver slidbane, top og bund.

•Sand alle slidbaner og stødtrin med en tilfældig orbit sander og 150 grit papir.

•Nail bunden riser på plads med de forreste stykke centreret på beton. Brug en pneumatisk brad sømpistol med 1 1/4-inch nails hver 8 til 10 inches til hver lægte bag. Tappe holdning siden stykkerne og søm gennem ansigt af den forreste riser i slutningen af side brik i mindst to steder.

•Indstil slidbane oven på skridt, centreret fra side til side og presset mod bagsiden af trinnet. Nail det sted på samme måde. Fortsæt med at tilføje risers og slidbaner til toppen af trappen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com