Hvordan kan jeg lægge travertin væg eller gulv første?

January 14

Hvordan kan jeg lægge travertin væg eller gulv første?

Travertin fliser er et ideelt valg i badeværelset, da det ikke bliver glatte når de er våde. Dens tekstureret ansigt indeholder mere sikker fod og udseendet af afslappet elegance er perfekt til enhver indretning. Ideelt set bør du lægge gulvet først, da væg flise skal sidde på toppen af det, men processen med at installere væg flise kan beskadige gulvet. Den bedste mulighed er at dry-fit en enkelt række fliser rundt langs kanten af rummet og begynde at installere din vægfliser på toppen. Fjern derefter den enkelte række, lægge gulv fliser og gøre gulvet sidst.

Instruktioner

•Fjern den gamle gulvbelægning og væg behandlinger. Rene vægge og gulv af snavs. Kontrollere væggene en sektion ad gangen med det niveau, udkig høj og lav steder. Udjævne disse steder med en glat skimme frakke af tynd-sæt mørtel, anvendes med en murske, og lad tørre. Gentag denne proces med gulvet.

•Lay ud af fliser på gulvet efter forbillede, du har valgt. Bevæge flisen, så farver og veining er konsekvent.

•Tør-fit en række af frådsten omkring omkredsen af gulvet. Mærke off placeringen af vandrette rækker på væggen for at holde din afstand konsekvent.

•Applicer en sektion af tynd-sæt mørtel med murske. Læg din flise i mørtel, vride flise for at integrere den. Brug afstandsklodser mellem fliser til at forhindre sagging mens mørtel opstiller. Fortsat lægge fliser op ad væggen.

•Hammer et søm delvist ind i væggen, hver tredje række. Da travertin er tung, har det brug for ekstra hjælp til at forblive på plads på væggen, mens mørtelen tørrer. Lægge fliser op ad væggen, før dit layout er fuldført. Sikre fliser fra toppen til bunden række med malertape. Tillad mørtel til tørre.

•Tag rækken dry-fit i travertin fra gulvet perimeter. Læg alle gulvfliser i din valgte mønster. Justere fliserne, så deres farver og veining er konsekvent.

•Applicer en sektion af tynd-sæt mørtel og begynde at lægge gulvfliser. Check for niveau hver par fliser. Brug afstandsklodser for at holde afstanden mellem fliserne konsekvent. Fortsat breder sig tynd sæt mørtel og lægge fliser før gulvet er fuldført. Tillad mørtel tørre fuldstændigt.

•Fjern alle afstandsklodser. Anvende injektionsmørtel til væggene først. Anvende en sektion ad gangen med float, skubbe injektionsmørtel mellem fliserne. Fjern overskydende med en fugtig svamp eller klud, mens injektionsmørtel er stadig våd. Komplet væggen, derefter følger den samme proces for sal.

•Finish ved at anvende en fugemasse, efter producentens anvisninger. Dette trin er vigtigt, da travertin er porøst og vil suge op ethvert spild, hvis det ikke er forseglet.

Tips & advarsler

  • Da travertin er en temmelig tykke fliser, kan du brug for rubrik extendere for nogen stikkontakter.
  • Forskning flise layout mønstre på internettet for at se de forskellige muligheder, herunder en vandret kørende og en lodret lineært mønster.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com