Hvordan kan jeg lave en hvilestol stol?

April 28

En pibende, knuste eller stikning hvilestol i dit hjem er en plage og kan gøre stolen gå fra behagelig at ligefrem irriterende. Du kan tjekke et par ting på stolen og forsøge at reparere det før kastede det ud, at bringe det tilbage til møbelforretningen, eller at kalde en professionel.

Instruktioner

•Indstil hvad der er galt med din hvilestol. Er det hviner? Føles det ødelagte eller fast? Hvis det er knirkende, finde ud af, hvor lydene kommer fra. Smøre mekanismerne med WD-40 til hjælp stop støj og forbedre bevægeligheden på hvilestols drift.

•Stram skruer, møtrikker, bolte og håndtag (der opererer fodstøtten) med en skruetrækker eller skruenøgle. Disse kan blive store problemer, når løs eller vaklende. De kan forårsage stol at føle brudt når du tilbagelænet i det, eller kan give en affyret lyd fra vægten af friktionen justering. Hvis der mangler nogen skruer, møtrikker eller bolte, købe den størrelse du har brug for og erstatte dem.

•Kontrollér positioner af hvilestol at se, om alle af dem (fødder op og tilbage tilbagelænet, fødderne op og ryggen lige, etc.) stadig arbejde i en flydende bevægelse. Hvis ikke de gør kan noget være galt med spænding mekanisme i stolen. Du kan finde disse mekanismer på en hardware butik.

•Kontrollér ud i bunden af hvilestol. Hvis det er metal, vil det være meget sværere at reparere end hvis det er træ. Se om metallet har brudt hængsler overalt, eller hvis det gnide mod en anden metal bar. Nogle gange kan en base bryde permanent hvis for meget vægt er lagt på hvilestol, eller hvis det bruges ca.Du kan reparere en træ base med trælim og nogle nye dele, eller bare nogle træ lim og en klemme til at holde en brik på plads. Hvis du er nødt til at erstatte hele bunden, vælge en robust træ, der vil være lettere at vedligeholde og reparere næste gang.

•Kontrollér håndtag mekanisme hvis fodstøtten nægter at komme ud af stolen. Kontroller, at den er skruet på stramt og sikkert. Hvis det ikke er problemet, forsøge at trække fodstøtten manuelt og Søg under det løs eller scraggly stykker. Bøjning armene på fodstøtten muligvis nogle smøring eller stramning.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når at tage ud for mange stykker af din hvilestol; forkert gensamling kan ugyldiggøre din garanti.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com