Hvordan kan jeg lave en Salt vandfilter til mit Pool?

July 23

Saltvand pools er mere miljøvenlige, uden de barske klor og kemikalier kræves i standard puljer til behandling af alger og holde det klart vand. Hvis du vil ændre en pool klor og andre kemikalier, til at bruge salt, holde den standard filter og blot installere en klor generator system i de eksisterende afkast linjer. Der er ingen grund til at udskifte filteret, som en salt vand system bruger de samme filtertyper som chlorerede swimmingpools. Bagefter, erstatte klor kemikalier med salt.

Instruktioner

•Begin konvertering fra klor til salt før du installerer klor generator. For at gøre dette, skal du tilføje den første salt behandling direkte til bassinvandet. Som regel brug 50 pounds af salt per 1200 gallon af bassinvandet.

•Klippe PVC rør til at passe mellem klor generator indtag og output linjer, og de eksisterende afkast linjer, ved hjælp af saven. Klor generator vil installere i returslangen vand efter varmelegeme og filter.

•Drej off pool filter, pumpe og varmelegeme. Slå elforsyningen til poolen fra på breaker.

•Klippe returledning med saven. Skære en plads i returslangen store nok til klor generator og indtag og output PVC linjer.

•Tilslut PVC rør af de eksisterende afkast linjer til klor generator PVC linjer med PVC-stik leddene. Lim leddene med PVC lim og tillade lim til at tørre.

•Tilslut 220 volts ledning til den pool pumpe kredsløb at montere Kontrolpanel, ved hjælp af instruktionerne med klor generator. Generatoren skal være wired, så det tændes og slukkes, når pumpen starter og stopper. Sørg for strøm til den elektriske boks er slukket før håndtering af ledninger. Hvis du er usikker om, hvordan at wire generator, hverve tjenester af en elektriker.

•Skift breaker ind i "På" position og start pool pumpe. Klor generator bør starte sammen med pumpen. Saltvand i poolen cirkulerer gennem systemet. Puljen er nu konverteret til en salt vand system fra en klor system.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com