Hvordan kan jeg levere & dispergere barkflis til blomsterbede?

April 7

Hvordan kan jeg levere & dispergere barkflis til blomsterbede?

Mulching blomsterbede ikke kun feeds jord og planter, men også holder ned ukrudt, regulerer jordens temperatur og bevarer fugt. Ud over disse praktiske fordele er barkflis en smuk tilføjelse til et pænt holdt blomsterbed. Der er mange typer af barkflis, træflis og bark til pine halm, regelmæssig halm eller endda småsten og grus. For blomster, gå med en økologisk barkflis som bark eller fyrretræ halm, der vil bryde og fodre din jord.

Instruktioner

•Hent din muld ved at bestille det, skår din egen eller samle det i et blad taske med din plæneklipper. Bestille det eller købe det ved taske på dit lokale Havecenter er den enkleste måder at få barkflis til dine blomsterbede. Mange landskabspleje virksomheder vil hjem-levere det af lastbil belastning og mod et ekstra gebyr sprede det for dig. Du kan også kontakte din by. Sommetider tilbydes muld fra efteråret blade pick-ups tidligt i foråret det følgende år. Afhængigt af byen, kan de levere det eller tilbyde det til afhentning.

•Spread muld med en pitchfork eller hø rake til at sprede, da det er normalt svær og hård at komme igennem med en skovl. Tænder på pitchfork vil glide lige i og gøre dit job meget lettere. Hvis du har din barkflis leveret og forsøger at spare penge, få dem dumpe det i en central beliggenhed og bruge en pitchfork og trillebør og selv søge.

•Sæt barkflis på blomsterbede i en dybde af omkring 3 inches. Tillad et par inches af åbne rum rundt i bunden af træagtige planter som små træer eller buske at holde fra rådnende dem.

Tips & advarsler

  • Farvet dækningsmateriale tilføje ekstra skønhed til blomsterbede.
  • Brug et blad taske på din plæneklipper. Efterår blade er en fremragende barkflis når jorden. Blot sprede dem på dine blomsterbede i en dybde af omkring 3 inches.
  • Træ flishugger er farlige maskiner. Forsøg ikke medmindre du er fortrolig med deres operation og sikkerhedsrisici.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com