Hvordan kan jeg løse min Frigidaire tøj tørretumbler?

December 29

Fritid tørretumbler kan tilstoppe din Tøjvask cyklus, frustrere dig til ingen ende, og i værste fald beskadige dit tøj. Der er flere måder at udføre fejlfinding en defekt tørretumbler. Afhængigt af dit problem, kan du ordne det derhjemme.

Instruktioner

Hvordan kan jeg løse min Frigidaire tøj tørretumbler?

•Flere fælles problemer vil stoppe en Frigidaire tørretumbler fra arbejde. Nogle af disse hyppige spørgsmål er: blæser kun kold luft, tilstoppede udluftning og unaturlige brummen eller summende lyde. Hvis du kan præcist finde kilden til problemet, vil du have en bedre chance for at reparere det og forhindre det i at ske igen.

•Indstil om problemet er relateret til udluftning. Mange problemer opstår tilstoppede ventilationskanaler efter en lang periode i skik. Kontroller først, lint net for at sikre det er ren og fri for snavs. Næste, demontere den tørretumbler udluftningsanordning udstødning. Hvis det er tilstoppet eller stærkt beskadiget, skal det udskiftes. Hvis du har en plastik kanalen for et aftræk, vil du ønsker at ændre det til en metal-hylstre; plastik dem kan være brandfarligt.

•Indstil hvis problemet er kold luft bliver brugt til at tørre tøj. Hvis varme ikke genereres, har du sikkert erstatte varme spolerne, der fungerer som den tørremiddel. At få adgang til disse bredbånd, skal du kontakte din ejer er manuel, men de er generelt placeret på frontpanelet af tørretumbleren.

•Find ud af, om tørretumbleren kører på alle. Ofte, vil tørretumbler netkabler korroderer og smuldre, forårsager hele maskinen fungerer korrekt. Kontroller alle ledninger fører til tørretumbleren og ind i væggen for tegn på slid og ælde. Ofte vil disse forekomme nær netledningen fører ind i tørretumbler enhed. Hvis du synes, de er brændt, bliver de nødt til at blive udskiftet og placeret på en ny placering til at forhindre dette i at ske igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com