Hvordan kan jeg løse rullet eller Serpentine arme på harpiks kurvestole?

November 1

Hvordan kan jeg løse rullet eller Serpentine arme på harpiks kurvestole?

Kendt for sin holdbarhed og lav vedligeholdelse, er kurvemøbler en af de stærkeste typer af havemøbler der er. Disse egenskaber, kombineret med det slanke look, gør wicker et populært valg for havemøbler. Trods det er holdbarhed, med tiden kombinationen af at blive udsat for elementer som vand og solen og slid fra siddepladser kan forårsage din vidjer møbler som stole, at miste reed, warp eller pause. Om fastsættelse af vidjer møbler er en forholdsvis simpel proces og kan ske med ting som en våd klud og et par negle.

Instruktioner

•Soak udskiftning rør i vand i en time. Tag sivene og presse alt overskydende vand fra rørene.

•Undersøg arm af dine peddigrør stol til vridning. Sættetid et håndklæde i vand og Placer håndklæde over afsnittet skæv af stol arm. Fjerne håndklæde efter en time eller to og flytte reed tilbage på plads. Læg et par søm i sivene nedenunder arm af stolen og lad det tørre.

•Undersøg arm af dine peddigrør for brudt eller mangler rør. Kig efter det udgangspunkt, hvor den manglende reed afbrød. Cur det ødelagte stykke og søm den resterende reed stykke ned med et lille søm eller to.

•Begin et nyt udgangspunkt ved at tage en reed og sømning det nedenunder arm af stolen. Begynd at følge udformningen af stolen, periodisk stramning og sømning et søm under armen at sikre reed på plads.

•Sæt stol i en stuetemperatur miljøet eller udenfor hvor det er udsat for direkte sollys og lad det tørre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com