Hvordan kan jeg placere et billede over min sten pejs?

March 1

Hvordan kan jeg placere et billede over min sten pejs?

I området lige over pejsen er det perfekte sted at vise dyrebare familiebilleder eller værdsat kunst. Stenvægge kan være problematisk for hængende elementer på når du prøver den enkle hammer og søm tilgang, men med en boremaskine, den rigtige bit, et anker og en normal skrue, jobbet er ikke kun let, men også tager bare en lille mængde af tid til at gøre korrekt.

Instruktioner

Planen billede placering

•Hold dit billede mod væggen hvor du ønsker at placere den. Gøre en kridtstreg af sporing langs den øverste kant af rammen fra hjørne til hjørne. Dette vil tjene som en grov indikation om, hvor du vil placere dit billede. At være præcis plan gør ikke sagen på dette tidspunkt i processen.

•Measure bredde af rammen. Brug et målebånd til at markere denne bredde langs kridtstreg på væggen. Divide denne måling i halvdelen til at finde, hvor midten af rammen vil gå. Markere denne midtpunkt på en kridtstreg.

•Compensate for afstanden mellem kanten af rammen og rammens bøjle. Måle afstanden mellem, hvor toppen af rammen er og hvor skruen vil faktisk kontakt rammen. Når du har denne afstand, find midtpunktet du lavet på væggen og måle den samme afstand direkte mod gulvet. Gør en anden mærke her, som vil repræsentere hvor skruen vil være bag hængende billede og hvor du kan bore hullet.

Installer Hardware

•Drill et hul i væggen ved mærket du lavede i trin 3. Bruge en murværk smule at korrekt bore i sten dybt nok til at rumme de væg anker, du vil indsætte. Type og størrelse af anker skal du afhænger af størrelse og vægt af dit billede. Hver type af stud kan holde vægten vil blive opført på pakken.

•Pound væg anker i hullet. Brug en hammer, så du kan pund det flugter med væggen uden at risikere skår stenen.

•Sæt en skrue i væggen anker og skrue det i indtil det stikker ud en fjerdedel af en tomme. Slette alle kridt fra væggen med en fugtig klud; du er nu færdig forberede hardware.

Hænge og niveau billedet

Hæng billede på væggen ved at placere rammens bøjle på skruen fremspringende fra væg anker.

•Sørg for at se, hvis skruen skal være indsat længere ind i væggen at lade ramme løgn flad, eller lad ud flere af skruen og tillade bøjle til at forstå det.

•Level billede på væggen. Flytte rammen og tilbage på en bøjle at rotere omkring skruen med eller mod uret måde. Bruge et niveau værktøj for at sikre, at billedet ikke hælder til ene eller den anden side. Når du er tilfreds, at billedet er niveau, træde et skridt tilbage og nyde din nyligt hang billede.

Tips & advarsler

  • Hvis væggen er lavet af sten, der er mortared sammen, er det en god ide at bore hul i mørtel i stedet for sten, så hullet til at være let ompakket med mørtel, hvis du ændrer positioner af billedet senere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com